Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.


Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.

Πως γίνεται όμως ηγέτες μέθυσοι , πόρνοι , δολοφόνοι ολόκληρων λαών να έχουν πάντα Υπουργούς Οικονομικών, Δανειστές και Φοροεισπράκτορες πανίσχυρους εβραίους τοκογλύφους ;
Θα μπορούσαν να κατακτήσουν την εξουσία ή να διατηρήσουν την εξουσία χωρίς να έχουν πλάτες από τους τοκογλύφους ; 
Θα τους στήριζαν οι τοκογλύφοι αν δεν υπέγραφαν στα τυφλά δάνεια που θα έπρεπε να πληρώσουν οι λαοί με αίμα ; 

Κι ο Βαρουφάκης … με τον περιούσιο Bernie Sanders οργανώνονται για να μας σώσουν από τον δράκο της αποστειρωμένης «ακροδεξιάς» … αυτής που ξαναστήνεται από τα παιδιά της Goldman Sachs όπως ο Bannon .
Άγνωστη έννοια για τους «σωτήρες» μας οι ….τοκογλύφοι…

Άλλωστε ποια πετυχημένη «επανάσταση» επιτέθηκε ουσιαστικά στους τοκογλύφους και στα οικονομικά τους συμφέροντα;
Δεν υπάρχει πόλεμος που να μην χρηματοδοτήθηκε από τοκογλύφους και να μην τους έκανε ακόμα πιο πλούσιους και ισχυρούς. 

Τα μονοπώλια και τα τεράστια κεφάλαια των τοκογλύφων δεν έπεσαν ποτέ στην αντίληψη των κομμουνιστών …μιας κι ο Μαρξ ήταν πρώτος ξάδερφος του Τραπεζίτη Frederik Philips του ομώνυμου κολοσσού των ηλεκτρικών ειδών.
Αυτά που έχτιζαν οι Βασιλιάδες με δάνεια … τα έχτιζαν και οι Rothschild μόνο με τους τόκους από τα δάνεια που έπαιρναν οι κυβερνήσεις. 

Στους λαούς έμεναν τα χρέη … στους Rothschild μόνο ο πλούτος. Κι όλα αυτά την εποχή που έβραζε ο αντικαπιταλισμός … πάντα σε ασφαλή απόσταση από τα «μαγαζιά» των τοκογλύφων. 

Οι τοκογλύφοι που στο λεπτό έβρισκαν δισεκατομμύρια για να χρηματοδοτήσουν αυτοκρατορίες να μπουν σε μακροχρόνιους πολέμους , που εισέπρατταν τα έσοδα από όλα τα μονοπώλια , που είχαν τον έλεγχο του χρυσού , των διαμαντιών, των μετάλλων, που εμπορεύονταν όπλα και πυρομαχικά κλπ … δεν θεωρήθηκαν ποτέ …κεφαλαιοκράτες. 

Συνδικαλισμός κι απεργίες και καταλήψεις στα «μαγαζιά» των Rothschild και των φίλων τους λέτε να υπήρξε ποτέ; 

Antifa στη Goldman Sachs; Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους ..παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων. Για τους Rothschild που ο Marx «δεν» έβλεπε … οι Άγγλοι θα βομβάρδιζαν παραλίγο την Αθήνα.

Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.77Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.2Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.3Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.4Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.5Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.6Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.7Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.8Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.9Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.0Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.11Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.22Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.33Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.44Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.55Είναι πιο πιθανό να δούμε ιπτάμενους ιπποπόταμους παρά τους Antifa έξω από τα γραφεία των τοκογλύφων.66