“Ναρκέμποροι Ταλιμπάν” – Ο Φράνκενστάιν που δημιούργησε η CIA


“Ναρκέμποροι Ταλιμπάν” – Ο Φράνκενστάιν που δημιούργησε η CIA

Άρθρο του 1999 , όσο ο Μπιν Λάντεν ήταν υποτίθεται ζωντανός. Για να καταλάβουμε ότι οι ίδιοι που δημιούργησαν το ένοπλο αντάρτικο στην κατοχή είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν τους ένοπλους ισλαμιστές.

Aπό το 1985 έως το 1992, 12.500 αλλοδαποί εκπαιδεύτηκαν στην κατασκευή βομβών, στη δολιοφθορά και στο αντάρτικο πόλης σε στρατόπεδα του Αφγανιστάν που η CIA βοήθησε να δημιουργηθούν.
Από την πτώση της φιλοσοβιετικής κυβέρνησης το 1992, άλλοι 2.500 πιστεύεται ότι έχουν περάσει από τα στρατόπεδα. Τώρα διοικούνται από μια ποικιλία ισλαμιστών εξτρεμιστών, όπως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν. 

Ο Μπιν Λάντεν χρησιμοποίησε την εμπειρία του στον κατασκευαστικό τομέα και τα χρήματά του για να οικοδομήσει μια σειρά βάσεων όπου οι Μουτζαχεντίν θα μπορούσαν να εκπαιδεύονται από Πακιστανούς , Αμερικανούς και Βρετανούς.
Ο κ. Ayman al-Zawahiri, πρόσωπο-κλειδί στην αιγυπτιακή ομάδα τρομοκρατών al-Jihad. Ο Al-Zawahiri , πραγματοποιούσε δικές του επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Αφγανιστάν, εισάγοντας και εκπαιδεύοντας εθελοντές από τη Μέση Ανατολή. Μερικά από τα 500 εκατομμύρια δολάρια που η CIA έριξε στο Αφγανιστάν πήγαν στη δική του ομάδα του. Ο Al-Zawahiri έχει γίνει στενός βοηθός του Μπιν Λάντεν και έχει πλέον επιστρέψει στο Αφγανιστάν για να συνεργαστεί μαζί του.

20 χρόνια μετά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που δημιούργησε η CIA σκοτώνουν ομοεθνείς τους γιατί οι τοκογλύφοι αποφάσισαν να τους αφήσουν εκτός κυβέρνησης. Δεν τους δίνουν ούτε καρέκλα ,ούτε κουτάλα στο τραπέζι της εξουσίας για να φάνε κι αυτοί μαζί με τους χαρτογιακάδες πράκτορες των Δυτικών.

Οι Ταλιμπάν που απαγόρευαν την καλλιέργεια της οπιούχου παπαρούνας ώστε να βλάψουν οικονομικά τους Σοβιετικούς … βλέπουν το Αφγανιστάν , με την καθοδήγηση των Δυτικών να γίνεται η μεγαλύτερη εξαγωγική δύναμη στην ηρωίνη και στην κάνναβη…κι αυτοί δεν έχουν μερίδιο από τα τεράστια αυτά νέα έσοδα. 

Εννοείται τώρα που το εμπόριο ναρκωτικών είναι στα χέρια των τοκογλύφων …δεν χρειάζονται πλέον ισλαμιστές που να είναι ιδεολογικά αντίθετοι στις ουσίες.

Χρειάζονται «διαφωτιστές» που να αποποινικοποίησουν πλήρως την εμπορευματοποίηση των ναρκωτικών …στο όνομα της «ανάπτυξης». .

Μέχρι λοιπόν οι Ταλιμπάν να υπογράψουν τη δική τους «Βάρκιζα» … θα συνεχίσουν να πεθαίνουν αθώοι άνθρωποι …ενώ οι υπεύθυνοι αυτών των θανάτων (Δυτικοί και Ταλιμπάν) θα συνεχίζουν να αποπροσανατολίζουν τα θύματά τους …όπως έκαναν και στην Ελλάδα κατά τον εμφύλιο. Οι Αριστεροί θα μας έσωζαν από τους Δεξιούς και οι Δεξιοί από τους Αριστερούς … και τελικά πέθαναν μόνο αθώοι και οι ένοχοι , οι πουλημένοι πράκτορες, οι χαφιέδες ξένων συμφερόντων είναι ακόμα επάνω στις πλάτες μας παίζοντας το ίδιο «εθνοσωτήριο» θεατράκι.

"Ναρκέμποροι Ταλιμπάν" - Ο Φράνκενστάιν που δημιούργησε η CIA1"Ναρκέμποροι Ταλιμπάν" - Ο Φράνκενστάιν που δημιούργησε η CIA2"Ναρκέμποροι Ταλιμπάν" - Ο Φράνκενστάιν που δημιούργησε η CIA4"Ναρκέμποροι Ταλιμπάν" - Ο Φράνκενστάιν που δημιούργησε η CIA5