Οι Σιωνιστές επιβάλλουν διάλυση των εθνών-κρατών κι έτσι προστατεύουν την ύπαρξη έθνους-κράτους στο Ισραήλ.


Οι Σιωνιστές επιβάλλουν διάλυση των εθνών-κρατών κι έτσι προστατεύουν την ύπαρξη έθνους-κράτους στο Ισραήλ.Οι Σιωνιστές επιβάλλουν διάλυση των εθνών-κρατών κι έτσι προστατεύουν την ύπαρξη έθνους-κράτους στο Ισραήλ.

Τα Σιωνιστικά ΜΜΕ της Γερμανίας κατάφεραν να επιβάλλουν στους Γερμανούς να τρέμουν κάθε αναφορά στους μετανάστες, στο Ισλάμ και στον πατριωτισμό.

Στο Ισραήλ επιβάλλουν ακριβώς το αντίθετο. Είναι μονίμως στο στόχαστρο όλων των MME οι μετανάστες, το Ισλάμ και πρέπει όλοι στο Ισραήλ να είναι εθνικά υπερήφανοι.

Έτσι επιβάλλουν την σταδιακή διάλυση του έθνους-κράτους στην Γερμανία κι αντίστοιχα έτσι προστατεύουν την ύπαρξη έθνους-κράτους στο Ισραήλ.

Το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα. Για να δέχεται αδιαμαρτύρητα τα θύματα του Σιωνισμού και να αναλαμβάνει επίσης αδιαμαρτύρητα το κόστος των επιθέσεων του Ισραήλ …όποιος τολμήσει να εκφράσει ανησυχίες βαφτίζεται «φασίστας» από τους πράκτορες της Μοσάντ. Επιτρέπεται η στοχοποίηση των μεταναστών , του Ισλάμ …υπό την προϋπόθεση να μην γίνεται καμία αναφορά στους ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ αυτών των μεταναστευτικών ροών.

Ο εξισλαμισμός της Ευρώπης επιδιώκεται από τους τοκογλύφους κι όχι από τους ίδιους τους Μουσουλμάνους … ως εκδίκηση για τις απαγορεύσεις και τους διωγμούς των Εβραίων από τα θύματα της τοκογλυφίας…

ΠΗΓΗ

Μακράν το πιο καυτό ζήτημα -από μια λίστα με 14 θέματα- αναδείχθηκε για 7 στους 10 πολίτες το προσφυγικό/μεταναστευτικό. Μάλιστα το 61% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι είναι ριψοκίνδυνο να λέει κανείς δημόσια ότι οι πρόσφυγες στη Γερμανία απολαμβάνουν υπερβολικά πολλές παροχές. Ιδιωτικά όμως μόλις το 31% πιστεύει ότι διατρέχει κίνδυνο.
Ακολουθεί ως δεύτερο θέμα το Ισλάμ και τρίτο ο πατριωτισμός.<<<