6 τρισ δολάρια των Αμερικανών φορολογούμενων ξοδεύτηκαν σε πολέμους των ΗΠΑ τα τελευταία 20 χρόνια..


6 τρισ δολάρια των Αμερικανών φορολογούμενων ξοδεύτηκαν σε πολέμους των ΗΠΑ τα τελευταία 20 χρόνια..6 τρισ δολάρια των Αμερικανών φορολογούμενων ξοδεύτηκαν σε πολέμους των ΗΠΑ τα τελευταία 20 χρόνια..

Σχεδόν 6 τρισεκατομμύρια δολάρια των Αμερικανών φορολογούμενων ξοδεύτηκαν σε πολέμους των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή και την Ασία τα τελευταία 20 χρόνια…για να αρπάξουν οι τοκογλύφοι τους φυσικούς πόρους άλλων λαών και να εξαλείψουν τους εχθρούς του Σιωνισμού… με τα λεφτά των άλλων.

Ισοπέδωσαν χώρες και σκότωσαν αμέτρητους άμαχους χωρίς ποτέ οι ΗΠΑ να δεχτούν επίθεση από αυτούς τους λαούς… απλά και μόνο γιατί το απαίτησαν οι τοκογλύφοι. Κι αυτό συμβαίνει με όλες τις καταχρεωμένες αυτοκρατορίες …εδώ και πολλούς αιώνες.

Οι ιστορικοί φροντίζουν πάντα για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης αυτών που χρηματοδότησαν αυτούς τους απρόκλητους πολέμους αλλά και των θυμάτων τους.

Από τα 6 τρισεκατομμύρια των Αμερικανών χρηματοδοτήθηκαν και πολιτικοί για να υπερψηφίσουν αυτές τις επιθέσεις όπως πληρώθηκαν και όλοι οι δημοσιογράφοι για να παρασύρουν τους φορολογούμενους να συναινέσουν στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.