Την εξουσία καταλαμβάνουν πάντα κτήνη που διαπράτουν απίστευτα εγκλήματα προστατεύοντας τις τράπεζες.


Την εξουσία καταλαμβάνουν πάντα κτήνη που διαπράτουν απίστευτα εγκλήματα προστατεύοντας τις τράπεζες.3Την εξουσία καταλαμβάνουν πάντα άνθρωποι-κτήνη που είναι ικανοί να διαπράξουν απίστευτα εγκλήματα. Κτήνη που μπορεί να φορούν πανάκριβα ρούχα και παπούτσια , που ζουν σε πανάκριβους πύργους και δεν λερώνουν ποτέ τα χέρια τους με αίμα.

Οι πράκτορές τους φροντίζουν να τους κρατούν εκτός κάδρου , εκτός συζήτησης πάντα … ώστε να μην απειληθούν ποτέ από κανέναν.
Κι οι Έλληνες μπορεί να αλληλοσκοτώθηκαν στον εμφύλιο για την κατάληψη της εξουσίας … αλλά κανένας από τους ηγέτες της αριστεράς και της δεξιάς … δεν είπε ποτέ κουβέντα για την Τράπεζα της Ελλάδας. Κανένας δεν έβαλε στη συζήτηση τους ξένους τοκογλύφους .

Κι ο Churchill , κι ο Stalin , κι ο Βασιλιάς Leopold και πολλοί άλλοι με τις ευλογίες συγκεκριμένων τοκογλύφων σκόρπισαν απλόχερα τον θάνατο και τη δυστυχία στην ανθρωπότητα … κι όμως … όχι μόνο δεν στοχοποιήθηκαν αλλά συνεχίζουν όλοι να έχουν θαυμαστές που να τους εκθειάζουν.

Την εξουσία καταλαμβάνουν πάντα κτήνη που διαπράτουν απίστευτα εγκλήματα προστατεύοντας τις τράπεζες.Την εξουσία καταλαμβάνουν πάντα κτήνη που διαπράτουν απίστευτα εγκλήματα προστατεύοντας τις τράπεζες.2Είναι τόσο ψυχροί και διψασμένοι για εξουσία κι εύκολο χρήμα που το να σκοτώσουν άδικα , να κλέψουν από φτωχούς και να βασανίσουν ανθρώπους για να πετύχουν τον σκοπό τους … είναι πράγματα που τα θεωρούν αυτονόητα. Για να εξασφαλίσουν την εύνοια των τοκογλύφων , για να γλείψουν ένα κοκκαλάκι όσο είναι στην εξουσία …είναι ικανοί να εξολοθρεύσουν εκατομμύρια ζώα για λογαριασμό των αφεντικών.

Γι’ αυτό να μην σας ξεγελούν ούτε τα κουστούμια κι οι γραβάτες, ούτε τα σταυροκοπήματα, ούτε οι σηκωμένες γροθιές , ούτε οι σημαίες. Όλοι αυτοί οι πατριώτες και οι ηγέτες της εργατιάς … φρόντισαν για πολλές δεκαετίες να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες , να τους κρατούν μακριά από τα πραγματικά αφεντικά , μακριά από την Τράπεζα της Ελλάδας και τους εμπόρους όπλων .Έκαναν καταλήψεις κι επιθέσεις παντού …αλλά ποτέ στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Φρόντισαν ώστε ο λαός να ξεσπάει στον ίδιο τον λαό και ποτέ στην εξουσία. ΄Έβαλαν τα αποπροσανατολισμένα θύματά τους να αλληλοσκοτώνονται για να αποδείξουν στα πραγματικά αφεντικά πόσο πρόθυμοι κι αδίστακτοι είναι.