Γιατί κανείς δεν τολμά να μιλήσει για την Αγγλική κατοχή της Ελλάδος;;


Γιατί κανείς δεν τολμά να μιλήσει για την Αγγλική κατοχή της Ελλάδος;;Γιατί κανείς δεν τολμά να μιλήσει για την Αγγλική κατοχή της Ελλάδος;;

Παρά τα τεράστια εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας των Άγγλων , με εντολή των τοκογλύφων πάντα, δεν θα ακούσετε ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικό να καταφέρεται πλέον εναντίον της Αγγλίας. Ούτε καν τους κομμουνιστές που οι Άγγλοι συνελάμβαναν , εκτελούσαν ή έστελναν στην εξορία. Τα εγκλήματα των Άγγλων κατά της Ελλάδας … δεν διδάσκονται στην Ιστορία όπως πολλά άλλα απαγορευμένα πράγματα.

Οι κλόουν που μας κυβερνούν ποτέ δεν στοχοποιούν τους τοκογλύφους ή το City του Λονδίνου. Στοχοποιούν τη Γερμανίαλες και η Γερμανία , η μεγάλη ηττημένη του πολέμου ..είναι μία ανεξάρτητη χώρα με εθνικιστές πολιτικούς που νοιάζονται για τον λαό τους.

Αν λοιπόν στην Ελλάδα που υπηρέτησε τους τοκογλύφους … έχουμε σε όλο το πολιτικό φάσμα χαφιέδες πολιτικούς … στη Γερμανία που πολέμησε ενάντια στην Αγγλία … εννοείται ότι ο έλεγχος της «Δημοκρατίας» και του πολιτικού συστήματος είναι ακόμα πιο αυστηρός και βαθύς. Μετά τον πόλεμο και η Γερμανία χωρίστηκε σε λιβάδια και κοπάδια και πέρασε υπό τον έλεγχο των νικητών.

Γιατί κανείς δεν τολμά να μιλήσει για την Αγγλική κατοχή της Ελλάδος;; 3Το πως γίνεται οι χώρες μας να τελούν υπό τον πλήρη έλεγχο των ξένων χωρίς αυτό να προβλέπεται στο Σύνταγμα και στους νόμους που υποτίθεται πηγάζουν από το Σύνταγμα … είναι η πιο τρανή απόδειξη της ΨΕΥΤΙΚΗΣ ελευθερίας στην οποία ζούμε και στην οποία νομίζουμε ότι έχουμε λόγο.

Αν υπήρχε περίπτωση να ΜΗΝ ισχύσει για κάποιον λόγο η συμφωνία για τη μοιρασιά της Ελλάδας μεταξύ Άγγλων και Ρώσων … θα σήμαινε πόλεμο μεταξύ των πρακτόρων τους … που θα βάφτιζαν ως «εμφύλιο».
Γιατί κανείς δεν τολμά να μιλήσει για την Αγγλική κατοχή της Ελλάδος;; 5Αποφάσισαν λοιπόν ότι το 90% της Ελλάδας θα εξαρτάται από τη Μεγάλη Βρετανία … (το λένε «επιρροή» για να μην καταλάβουμε τι σημαίνει) … αλλά γιατί δεν μας εξηγεί ΚΑΝΕΙΣ , ούτε καν οι κυνηγημένοι από τους Άγγλους … τι ακριβώς εννοούν; Τι ακριβώς αφορά το ποσοστό αυτό;

Τα έσοδα από φόρους ; Τις εισαγωγές;
Μήπως το ότι θα πρέπει με κάθε τρόπο το 90% των εκλεγμένων «αυθόρμητα» … να είναι πράκτορες των Άγγλων τοκογλύφων;
Γιατί κανείς δεν τολμά να μιλήσει για την Αγγλική κατοχή της Ελλάδος;; 9Όπως όλοι αυτοί που ψήφισαν «δαγκωτό» τον Παπαδήμο για Πρωθυπουργό (255 από τους 300 εκλεγμένους) ;

Και δεν μας το εξηγεί κανείς γιατί απλά … και οι κυνηγημένοι ήταν εξίσου βρώμικοι και συναλλάχθηκαν με τους Άγγλους και επιδίωκαν να έχουν κι αυτοί μερίδιο , στο κοπάδι και το λιβάδι.
Και οι κυνηγημένοι , όπως και οι Άγγλοι …έβλεπαν τον λαό ως αντικείμενο προς εκμετάλλευση. Και για να μην βγάλουν οι Άγγλοι στη φόρα τις συναλλαγές που έγιναν στις πλάτες του λαού … όλοι σωπαίνουν.

Γιατί κανείς δεν τολμά να μιλήσει για την Αγγλική κατοχή της Ελλάδος;; 7Κάνουν τους χαζούς και παριστάνουν τους «απελευθερωτές» και τους «αντιστασιακούς». Πήραν άλλωστε το μερίδιο από το κοπάδι …μέσω «αντιστασιακών» συντάξεων και μέσω των βουλευτικών αποζημιώσεων.Γιατί κανείς δεν τολμά να μιλήσει για την Αγγλική κατοχή της Ελλάδος;; 8

Πληρώσαμε πολύ ακριβά την παραμονή της Αγγλικής κατοχής …αλλά μάλλον πρέπει να κάνουμε τους χαζούς γιατί ξέρουμε που μπορούν να φτάσουν αν θεωρήσουν ότι κινδυνεύουν να χάσουν τα δικαιώματά τους επάνω μας.