Η ιδιωτική Παιδεία είναι έγκλημα που οδηγεί στην εξάρτηση των φοιτητών από τους τοκογλύφους.


Η ιδιωτική Παιδεία είναι έγκλημα που οδηγεί στην εξάρτηση των φοιτητών από τους τοκογλύφους.5Η ιδιωτική Παιδεία είναι έγκλημα που οδηγεί στην εξάρτηση των φοιτητών από τους τοκογλύφους.

Η ιδιωτική Παιδεία που προωθούν οι πράκτορες των τοκογλύφων και του Soros … είναι προμελετημένο έγκλημα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξάρτηση των φοιτητών από τους τοκογλύφους.

Δάνεια που δεν θα μπορέσουν να αποπληρώσουν ποτέ και που θα μετατρέψουν εκατομμύρια νέους σε ισόβιους σκλάβους των τοκογλύφων…με πτυχίο ιδιωτικού Πανεπιστημίου.

Τα εφήρμοσαν , τα γνωρίζουν …κι όπως τώρα οι τοκογλύφοι πίνουν το αίμα των Αμερικανών που δανείστηκαν για να σπουδάσουν …το ίδιο θέλουν να κάνουν και στους Έλληνες και σε άλλους.

Είναι μέτρο που θα περάσουν οι “δεξιοί” χαφιέδες ενώ οι “αριστεροί” χαφιέδες θα προσποιούνται ότι αντιδρούν…όπως έκαναν αντίστοιχα με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Kαι βέβαια οι πλούσιοι , όπως πάντα έκαναν, θα μπορούν να φοιτήσουν σε ιδιωτικά Πανεπιστήμια …ΧΩΡΙΣ να δανειστούν.

Οι φτωχοί όμως θα πρέπει να δανειστούν και πρακτικά να υποθηκεύσουν ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή τους προσπαθώντας να ξεπληρώσουν τα φοιτητικά δάνεια που θα τους έδιναν ίσες ευκαιρίες με τους πλούσιους.
Η σκλαβιά αριστοτεχνικά κρυμμένη πίσω από ψέματα τύπου …”κεφάλαια για έρευνα” ,”ευκαιρίες καριέρας από τη σύμπραξη Δημοσίου και ιδιωτών” κλπ.

Η ιδιωτική Παιδεία είναι έγκλημα που οδηγεί στην εξάρτηση των φοιτητών από τους τοκογλύφους.Η ιδιωτική Παιδεία είναι έγκλημα που οδηγεί στην εξάρτηση των φοιτητών από τους τοκογλύφους.2Η ιδιωτική Παιδεία είναι έγκλημα που οδηγεί στην εξάρτηση των φοιτητών από τους τοκογλύφους.3