Ο δήθεν πόλεμος εναντίον των ναρκωτικών είναι πόλεμος για τον έλεγχο των εσόδων από τα ναρκωτικά.


Ο δήθεν πόλεμος εναντίον των ναρκωτικών είναι πόλεμος για τον έλεγχο των εσόδων από τα ναρκωτικά.3Ο δήθεν πόλεμος εναντίον των ναρκωτικών είναι πόλεμος για τον έλεγχο των εσόδων από τα ναρκωτικά.

Οι καλοί μας «σύμμαχοι» χρησιμοποίησαν την ηρωίνη που παρήγαγε το Αφγανιστάν για να δημιουργήσουν στρατιές Ρώσων τοξικομανών και να πλήξουν εσωτερικά τη Σοβιετική Ένωση . Το ίδιο έκαναν οι «σύμμαχοί» μας και στην Κίνα με τους Πολέμους του Οπίου.

https://en.wikipedia.org/wiki/Opium_Wars

Και το ίδιο κάνει τώρα και η κυβέρνηση των χαφιέδων των τοκογλύφων που προωθεί την ελεύθερη κυκλοφορία ναρκωτικών.Αυτοί που διαψεύδουν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών … υλοποιούν όσα περιγράφονται σ’αυτά με θαυμαστή συνέπεια.

Ο δήθεν πόλεμος εναντίον των ναρκωτικών είναι πόλεμος για τον έλεγχο των εσόδων από τα ναρκωτικά.33

 

https://www.ebooks4greeks.gr/τα-πρωτόκολλα-των-σοφών-της-σιών

Ο δήθεν πόλεμος εναντίον των ναρκωτικών είναι πόλεμος για τον έλεγχο των εσόδων από τα ναρκωτικά. Απόδειξη ότι μετά από την εξουδετέρωση των μεγάλων καρτέλ ναρκωτικών … η χρήση ναρκωτικών και οι θάνατοι από τα ναρκωτικά …ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ …

Ο δήθεν πόλεμος εναντίον των ναρκωτικών είναι πόλεμος για τον έλεγχο των εσόδων από τα ναρκωτικά.88Μόνο που πλέον δεν τους απασχολεί μίας και οι μεγαλύτεροι έμποροι απιοειδών φαρμάκων (Sacklers) ήταν εβραίοι και κλασικά ..επέβαλλαν στις κυβερνήσεις να νομιμοποιήσουν τα δικά τους ναρκωτικά και να καταδιώκουν τους ανταγωνιστές τους …ως λαθρέμπορους ή εμπόρους θανάτου. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας έγιναν πάντα σύμφωνα με κάποιους νόμους.

Ο δήθεν πόλεμος εναντίον των ναρκωτικών είναι πόλεμος για τον έλεγχο των εσόδων από τα ναρκωτικά.333

Ο δήθεν πόλεμος εναντίον των ναρκωτικών είναι πόλεμος για τον έλεγχο των εσόδων από τα ναρκωτικά.222

Ο δήθεν πόλεμος εναντίον των ναρκωτικών είναι πόλεμος για τον έλεγχο των εσόδων από τα ναρκωτικά.99

Τα καταχρεωμένα κράτη δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν ναρκωτικά και να σκοτώσουν …εφόσον τα έσοδα καταλήγουν στις τσέπες των τοκογλύφων δανειστών ή σε συγκεκριμένα συμφέροντα.
Οι εγκληματίες «σερβίρονται» από τους πληρωμένους πράκτορες των ΜΜΕ ως … προσωπικότητες και φιλάνθρωποι.

>Μετά την αποτυχία της φιλοσοβιετικής κυβέρνησης στο Αφγανιστάν να κερδίσει τη λαική υποστήριξη οι Ρώσοι αποφάσισαν να εισβάλουν. Οι ηγέτες της αντίστασης (πράκτορες των Δυτικών) ) επικεντρώθηκαν στην αύξηση της παραγωγής οπίου στις περιφέρειές τους για να χρηματοδοτήσουν τις δραστηριότητές τους κόντρα στην απαγόρευση που έθετε το Ισλάμ. Η παραγωγή διπλασιάστηκε σε 575 μετρικούς τόνους μεταξύ 1982 και 1983.

Ο δήθεν πόλεμος εναντίον των ναρκωτικών είναι πόλεμος για τον έλεγχο των εσόδων από τα ναρκωτικά.44Οι Ηνωμένες Πολιτείες ακολουθούσαν μια στρατηγική υποστήριξης των αφγανών ανταρτών με κύριο σκοπό την εξασθένιση της Σοβιετικής Ένωσης με αργό ρυθμό μέσω της τριβής και όχι την ταχεία και αποφασιστική ανατροπή .

Ο δήθεν πόλεμος εναντίον των ναρκωτικών είναι πόλεμος για τον έλεγχο των εσόδων από τα ναρκωτικά.111Ο Hekmatyar, ο κύριος αποδέκτης βοήθειας από τη CIA και το Πακιστάν, ανέπτυξε τουλάχιστον έξι διυλιστήρια ηρωίνης στο Koh-i-Sultan στο νοτιοδυτικό Πακιστάν, ενώ άλλοι πολέμαρχοι ήταν ικανοποιημένοι με την πώληση ακατέργαστου όπιου.

Ο Nasim Akhundzada,ε’ιχε υπό τον έλεγχό του την παραδοσιακή περιοχή καλλιέργειας παπαρούνας του βόρειου Helmand, εξέδωσε ποσοστώσεις για την παραγωγή οπίου, οι οποίες μάλιστα φημολογείται ότι επιβάλλονταν με βασανιστήρια και ακραία βία. Για να μεγιστοποιήσει τον έλεγχο της διακίνησης, ο Nasim διατήρησε ένα γραφείο στο Zahidan του Ιράν.

Όπως εξήγησε ο Zbigniew Brzezinski:

«Η μυστική επιχείρηση ήταν μια εξαιρετική ιδέα. Έσυρε τους Ρώσους στην παγίδα του Αφγανιστάν και θέλετε να το μετανιώσω;
Την ημέρα που οι Σοβιετικοί πέρασαν επίσημα τα σύνορα, έγραψα στον Πρόεδρο Κάρτερ, λέγοντας, ουσιαστικά: «Έχουμε τώρα την ευκαιρία να δώσουμε στην ΕΣΣΔ τον δικό της πόλεμο του Βιετνάμ».
Ο δήθεν πόλεμος εναντίον των ναρκωτικών είναι πόλεμος για τον έλεγχο των εσόδων από τα ναρκωτικά.22

Υποστηρίχθηκε από πολλούς Σοβιετικούς ότι οι πράκτορες της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) των Η.Π.Α. βοήθησαν το λαθρεμπόριο οπίου από το Αφγανιστάν, είτε προς στη Δύση, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την Αφγανική αντίσταση είτε προς τη Σοβιετική Ένωση, για την αποδυνάμωσή της μέσω του εθισμού στα ναρκωτικά.
Σύμφωνα με τον Alfred McCoy, η CIA υποστήριξε διάφορους Αφγανούς εμπόρους ναρκωτικών, όπως ο Gulbuddin Hekmatyar και άλλοι, όπως ο Haji Ayub Afridi.

Ο δήθεν πόλεμος εναντίον των ναρκωτικών είναι πόλεμος για τον έλεγχο των εσόδων από τα ναρκωτικά.444Ένας άλλος παράγοντας ήταν η προσπάθεια εξάλειψης της καλλιέργειας του Οπίου στο εσωτερικό του Πακιστάν (του οποίου η διακοινοβουλευτική υπηρεσία ήταν συμπτωματικά υποστηρικτές των Μουτζαχεντίν).

Η πακιστανική κυβέρνηση, η αμερικανική υπηρεσία διεθνούς ανάπτυξης (USAID) και άλλες ομάδες συμμετείχαν στην προσπάθεια εξάλειψης της καλλιέργειας παπαρούνας από ορισμένες περιοχές της επαρχίας των βορειοδυτικών συνόρων (σήμερα Khyber Pakhtunkhwa) που συνορεύουν με το Αφγανιστάν. Η βιομηχανία οπίου μεταφέρθηκε από το Πακιστάν στο Αφγανιστάν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980.

Περίοδος πολέμου (1989-1994)
Όταν ο Σοβιετικός Στρατός αναγκάστηκε να αποσυρθεί το 1989, δημιουργήθηκε κενό ισχύος. Διάφορες φατρίες των Μουτζαχεντίν άρχισαν να πολεμούν μεταξύ τους για εξουσία. Με τη διακοπή της υποστήριξης της Δύσης, κατέφυγαν όλο και περισσότερο στην καλλιέργεια παπαρούνας για να χρηματοδοτήσουν τη στρατιωτική τους ύπαρξη.<<<

Ο δήθεν πόλεμος εναντίον των ναρκωτικών είναι πόλεμος για τον έλεγχο των εσόδων από τα ναρκωτικά.77https://en.wikipedia.org/wiki/Opium_production_in_Afghanistan?fbclid=IwAR27rm3CpOzmt2koPF0K7YUjuL44Cp4QWRrIIh7ORX7O-y2hEzjEzx50A-A#Soviet_period_(1979–1989)