Οι “Ελληνικές” κυβερνήσεις λατρεύουν πραξικοπηματίες, αποκεφαλιστές , εγκληματίες που υπηρετούν πιστά τους τοκογλύφους.


Οι "Ελληνικές" κυβερνήσεις λατρεύουν πραξικοπηματίες, αποκεφαλιστές , εγκληματίες που υπηρετούν πιστά τους τοκογλύφους.Οι “Ελληνικές” κυβερνήσεις λατρεύουν πραξικοπηματίες, αποκεφαλιστές , εγκληματίες που υπηρετούν πιστά τους τοκογλύφους.

Οι “Ελληνικές” κυβερνήσεις λατρεύουν τους πραξικοπηματίες , τους αποκεφαλιστές , τους εγκληματίες …αρκεί αυτοί να υπηρετούν πιστά τους τοκογλύφους… Το ίδιο και όλοι οι δημοσιογράφοι.

Μόλις πάρουν εντολή οι πολιτικοί μας …σπεύδουν να συνυπογράψουν κυρώσεις εναντίον των λαών που αντιστέκονται, εμπλέκουν την Ελλάδα σε παράνομους βομβαρδισμούς, εγκλήματα πολέμου κι ανατροπές κυβερνήσεων και οι δημοσιογράφοι φροντίζουν για την παραποίηση των γεγονότων …εμφανίζοντας τα θύματα ως θύτες και τους εγκληματίες ως εκδημοκρατιστές.

Εμείς σταθερά πληρώνουμε τις βόμβες που ρίχνει το ΝΑΤΟ, πληρώνουμε τους στρατιωτικούς που συμμετέχουν στους βρώμικους αυτούς πολέμους και πληρώνουμε και τη φιλοξενία των χιλιάδων προσφύγων (πολλοί εξ αυτών τζιχαντιστές) που προκαλούν αυτές οι άνανδρες επιθέσεις.

Οι "Ελληνικές" κυβερνήσεις λατρεύουν πραξικοπηματίες, αποκεφαλιστές , εγκληματίες που υπηρετούν πιστά τους τοκογλύφους.2Η δική μας ψήφος μια ηλιόλουστη Κυριακή … εξουσιοδότησε τους πολιτικάντηδες να μας κλέβουν, να μας φορτώνουν νέα δάνεια και να εμπλέκουν την Ελλάδα στους πιο βρώμικους πολέμους της Αυτοκρατορίας των Τοκογλύφων.

Με το χρέος να ανεβαίνει συνεχώς και με “αναρχοεπαναστατική” κυβέρνηση η Ελλάδα συμμετείχε στο ΝΑΤΟ ξοδεύοντας για “αμυντικές” δαπάνες 2,4% του ΑΕΠ της. Αναλογικά περισσότερα από τη Γερμανία και την Τουρκία.