Αποκάλυψη των Ισραηλινών: Η Μοσάντ είχε εκπαιδεύσει τον Μαντέλα


Αποκάλυψη των Ισραηλινών: Η Μοσάντ είχε εκπαιδεύσει τον ΜαντέλαΑποκάλυψη των Ισραηλινών: Η Μοσάντ είχε εκπαιδεύσει τον Μαντέλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Haaretz: Ο Nelson Mandela εκπαιδεύτηκε από την Mossad
2) NELSON MANDELA: ένας ακόμα πράκτορας της MOSSAD
3) Η Μοσάντ εκπαίδευσε τον Μαντέλα
4) Μαντέλα: Ο κομμουνιστής τρομοκράτης που υποστηρίχθηκε από Σιωνιστές

Τρομοκρατία=Μυστικές Υπηρεσίες κι επαγγελματίες εκτελεστές επί χρήμασι . Όλα τα υπόλοιπα περί ιδεολογίας και επανάστασης είναι για τον αποπροσανατολισμό των προβάτων-τηελεθεατών.

Περίπου δύο εβδομάδες έπειτα από το θάνατο του Νέλσον Μαντέλα, ένα απόρρητο έγγραφο που έφερε στο φως η κυβέρνηση του Ισραήλ αποκαλύπτει κάτι που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο ιστορικός ηγέτης της Νότιας Αφρικής είχε εκπαιδευθεί από τη Μοσάντ, χωρίς μάλιστα η μυστική υπηρεσία να γνωρίζει ποιος ήταν.

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα Haaretz, η οποία δημοσίευσε μία επιστολή της Μοσάντ στην οποία η υπηρεσία αναφέρει πως χωρίς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για τον νεαρό Μαντέλα του προσέφερε παραστρατιωτική εκπαίδευση στην Αιθιοπία το 1962. Μεταξύ άλλων είχε εκπαιδευθεί στο τζούντο, στην «τέχνη» του σαμποτάζ και τα όπλα.

Σύμφωνα με το έγγραφο από τις 11 Οκτωβρίου του 1962, που είχε χαρακτηριστεί άκρως απόρρητο, ο άνδρας που παρουσιάστηκε στη Μοσάντ με το όνομα Ντέιβιντ Μομπσάρι, δηλώνοντας ότι είναι από τη Ροδεσία- τη σημερινή Ζιμπάμπουε- ήταν στην πραγματικότητα ο Μαντέλα. Η μυστική υπηρεσία το διαπίστωσε μόνο έπειτα από τη σύλληψή του και τη δημοσίευση των φωτογραφιών του.