Γιατί ο μακελάρης του El Paso είναι πράκτορας και δεν έχει ουδεμία σχέση με Εθνικοσοσιαλισμό!


Γιατί ο μακελάρης του El Paso είναι πράκτορας των Σιωνιστών και δεν έχει ουδεμία σχέση με Εθνικοσοσιαλισμό!Γιατί ο μακελάρης του El Paso είναι πράκτορας και δεν έχει ουδεμία σχέση με Εθνικοσοσιαλισμό!

Στο El Paso μια πρώην μεξικάνικη πόλη… Αμερικανός σκότωσε πάνω από 20 ανθρώπους…κι αναφέρουν ότι βρέθηκε μανιφέστο του δράστη κατά των μεταναστών.

Μιλάμε για το Τέξας, μια πόλη ισπανόφωνων που ανήκε στο Μεξικό και αν κάποιος θα έπρεπε να την διεκδικήσει ξανά αυτοί είναι ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΟΙ ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ.

Με χειρουργικό τρόπο τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τους σιωνιστές φυτεύουν την προπαγάνδα στο μυαλό των ανθρώπων…ώστε να κατευθύνουν την οργή τους…μακριά από τους τραπεζίτες και τους δικούς τους ανθρώπους.

Πάλι τοκογλύφοι , goldman sacks εκτός κάδρου…και οργή που κατευθύνεται από τους φτωχούς προς τους φτωχούς…

Όποτε εκ παραδρομής η οργή βρίσκει λανθασμένους στόχους …τρέχει η ανθρωπότητα κι οι ηγέτες της Δύσης να διακηρύξουν ” Je Suis Charlie”. Πλέον οι επικυρίαρχοι έχουν απλά έναν ακόμη λόγο για τον έλεγχο της οπλοκατοχής .

Ο δράστης στο μανιφέστο του μιλάει για το πρόβλημα πολυφυλετισμού των ΗΠΑ… και προσπαθεί να προστατεύσει τις ΗΠΑ από τους ισπανόφωνους (οι οποίοι αρκετοί τυχαίνει να είναι λευκοί).

Γιατί ο μακελάρης του El Paso είναι πράκτορας των Σιωνιστών και δεν έχει ουδεμία σχέση με Εθνικοσοσιαλισμό!3

Απόσπασμα απο το μανιφέστο του

Ο δράστης μάλλον δεν κατάλαβε ότι οι μόνοι πραγματικοί μετανάστες στην Αμερική είναι οι λευκοί Ευρωπαίοι . Ακόμα και οι μαύροι βρέθηκαν εκεί παρά τη θέλησή τους.

Η Αμερικανική Ήπειρος ανήκει ξεκάθαρα σε όσους Κόκκινους έχουν απομείνει ζωντανοί και πλέον βρίσκονται κυρίως στο Μεξικό αλλά και στην λατινική Αμερική που ο δράστης δαιμονοποιεί.

Οπότε δε μπορεί κάποιος που θέλει να λέγεται εθνικοσοσιαλιστής να υποστηρίξει την υπεροχή της λευκής φυλής σε μια ήπειρο που εκ των πραγμάτων δεν του ανήκει. (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ)

Ο ίδιος ο Εθνικοσοσιαλισμός διδάσκει πως κάθε ήπειρος ανήκει σε μια διαφορετική φυλή και πρέπει να υπερασπιστούμε την ύπαρξη όλων στις περιοχές τους!

Δεν τα λέμε εμείς αλλά όλα αυτά αναγράφονται στα επίσημα περιοδικά και βιβλία του Γ’ Ράιχ βλεπε παρακάτω:

1) Φυλετικές αρχές του Γ’Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!

2) “Κυρίαρχη Φυλή” – Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!

3) Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!

Γιατί ο μακελάρης του El Paso είναι πράκτορας των Σιωνιστών και δεν έχει ουδεμία σχέση με Εθνικοσοσιαλισμό!4Ο Δρ. Walter Gross ( Groß στα γερμανικά) (1904- 1945)   οποίος διορίστηκε στο Υπουργείο Φυλετικής Πολιτικής  για το Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα (NSDAP) έλεγε:

“Σήμερα υποκλινόμαστε στις φυλετικές διαφορές που υπάρχουν στον κόσμο.

Θέλουμε κάθε είδος των όντων, να ανακαλύψει τη μορφή αυτο-έκφρασης που ταιριάζει περισσότερο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του.

Επομένως, οι φυλετικές αρχές του Εθνικοσοσιαλισμού αποτελούν την ασφαλέστερη εγγύηση για τον σεβασμό της ακεραιότητας άλλων εθνών.

Δεν έχουμε τίποτα κοινό με τον σοβινισμό και τον ιμπεριαλισμό, επιθυμούμε όλες οι άλλες φυλές που ζουν στη γη να έχουν τα ίδια προνόμια που επιθυμούμε για εμάς.

Και επίσης να έχουν το δικαίωμα να διαμορφώσουν τη ζωή τους και τον δικό τους ιδιαίτερο κόσμο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της φύσης τους ακριβώς όπως εμείς κάνουμε.”

Στις ΗΠΑ όσοι μαύροι ήρθαν , ήρθαν ως σκλάβοι και μεταφέρθηκαν από Εβραϊκά δουλεμπορικά πλοία, όπου συνάντησαν ορισμένους λευκούς ιμπεριαλιστές που υπό τις εντολές Εβραίων εγκλημάτισαν εις βάρος των κόκκινων ιθαγενών.

Γιατί ο μακελάρης του El Paso είναι πράκτορας των Σιωνιστών και δεν έχει ουδεμία σχέση με Εθνικοσοσιαλισμό!5

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ..

Εδω βλεπουμε την καταγωγή των ιδιοκτητών των πλοίων που μετέφεραν σκλάβους:

Γιατί ο μακελάρης του El Paso είναι πράκτορας των Σιωνιστών και δεν έχει ουδεμία σχέση με Εθνικοσοσιαλισμό!6ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Εβραίοι: Οι μεγαλύτεροι δουλέμποροι των τελευταίων 10 αιώνων!

50.000 Χιώτες πουλήθηκαν σε σκλαβοπάζαρα από Εβραίους δουλέμπορους.

Γιατί ο μακελάρης του El Paso είναι πράκτορας των Σιωνιστών και δεν έχει ουδεμία σχέση με Εθνικοσοσιαλισμό!7

Ο Διοικητής του Αμερικανικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Τζόρτζ Λίνκολν Ρόκγουελ, πλαισιωμένος από δύο μέλη του κόμματος, ακούγοντας την ομιλία του Μάλκολμ Χ σε συνάντηση των Μαυρων Μουσουλμάνων της αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης «nation of islam» που πραγματοποιήθηκε στο Uline Arena.

Από κει και πέρα ο μαύρος πρόεδρος της ένωσης του Ισλάμ Μάλκοολμ Χ και ο λευκός πρόεδρος του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος των ΗΠΑ, Τζόρτζ Λίνκολν Ρόκγουελ, είχαν αποφασίσει ως μετανάστες σε μια Ήπειρο που δεν ανήκει σε αυτούς, να μοιράσουν τις πολιτείες των ΗΠΑ  σε λευκούς και μαύρους μιας και το πείραμα του πολυφυλετισμού σε μια περιοχή η οποία άνηκε στη κόκκινη φυλή που σχεδόν έχει εξοντωθεί ολοκληρωτικά, απλά απέτυχε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!

Γιατί ο δράστης του El Paso είναι πράκτορας των Σιωνιστών και δεν έχει ουδεμία σχέση με Εθνικοσοσιαλισμό!33

Απόσπασμα απο το μανιφέστο του

Ο 21χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται πως έγραψε ένα «μανιφέστο μίσους», τεσσάρων σελίδων. Σε αυτό, ο δράστης κατηγορεί τους ισπανόφωνους αλλά και τους Αμερικανούς πολίτες πρώτης γενιάς -δηλαδή όσους έχουν γεννηθεί στις ΗΠΑ από μετανάστες γονείς- ότι «κλέβουν» τις δουλειές των λευκών και αλλοιώνουν την κουλτούρα της χώρας (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ Γιατί ο μακελάρης του El Paso είναι πράκτορας των Σιωνιστών και δεν έχει ουδεμία σχέση με Εθνικοσοσιαλισμό!44ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΝΟΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1861: Η Δήλωση Ανεξαρτησίας των Ινδιάνων Τσερόκι και γιατί συμμάχησαν με τους Νότιους

Στο εν λόγω κείμενο, ο 21χρονος μακελάρης, αναφέρεται με διθυραμβικά σχόλια και στη σφαγή στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας, την οποία διέπραξε πράκτορας της Μόσαντ στις 15 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

1) Ο πράκτορας Brendon Tarrant τα κατάφερε! Εκατοντάδες πολίτες στη Νέα Ζηλανδία «τρέχουν» να παραδώσουν τα όπλα τους!
2) Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους – Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!
3) Τον ίδιο δάσκαλο έχουν οι μακελάρηδες της Μοσάντ. Όπως κι ο Breivik έτσι κι ο Tarrant διαμαρτύρεται για τις συνθήκες κράτησης.
4) Σχέδιο του μασονοπράκτορα Τάραντ η απαγόρευση εκφράσεων υποστήριξης της λευκής φυλής από το Facebook!

Γιατί ο μακελάρης του El Paso είναι πράκτορας των Σιωνιστών και δεν έχει ουδεμία σχέση με Εθνικοσοσιαλισμό!8

O Πρόεδρος του μεγαλύτερου Τζαμιού της Νέας Ζηλανδίας έριξε την ευθύνη στη Μοσάντ για το μακελειό στο Christchurch . Και φυσικά τα ΜΜΕ έσπευσαν να τον απαξιώσουν…