Γονατίζουν στον Σιωνισμό για να τον νομιμοποιήσουν στα μάτια μας. Παράσημα μοιράζει ο Παυλόπουλος ..


Γονατίζουν στον Σιωνισμό για να τον νομιμοποιήσουν στα μάτια μας. Παράσημα μοιράζει ο Παυλόπουλος ..2Γονατίζουν στον Σιωνισμό για να τον νομιμοποιήσουν στα μάτια μας. Παράσημα μοιράζει ο Παυλόπουλος …


Για το Ολοκαύτωμα και το Απαρτχάιντ στη Γάζα, για την ισοπέδωση της Συρίας …ούτε λέξη….δεν τολμούν να αρθρώσουν όλοι ανεξαιρέτως οι ξεφτίλες. της Ελληνικής Βουλής.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρασημοφόρησε τον Εκτελεστικό Διευθυντή της American Jewish Committee D. A. Harris

ΠΗΓΗ

Στην καθοριστική συμβολή του Εκτελεστικού Διευθυντή της American Jewish Committee κ. David Alan Harris στη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και στην υπεράσπιση των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος απονέμοντάς του το Παράσημο του Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικος.

Ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι «ο κοινός μας αυτός αγώνας δεν αφορά μόνο τις καλές σχέσεις μεταξύ των Χωρών μας, αλλά την εμπέδωση της Ειρήνης και της Δημοκρατίας στην τόσο ταραγμένη περιοχή μας», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. David Alan Harris εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας για την συμβολή προς αυτή την κατεύθυνση.

Γονατίζουν στον Σιωνισμό για να τον νομιμοποιήσουν στα μάτια μας. Παράσημα μοιράζει ο Παυλόπουλος ..3Παράλληλα, τόνισε την προσφορά του, υπό την ιδιότητά του ως Εκτελεστικού Διευθυντή της American Jewish Committee και με παρακαταθήκη την Ιερή Μνήμη των τραγικών θυμάτων του Ολοκαυτώματος, επισήμανε την συμβολή του προς την κατεύθυνση της υπεράσπισης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου σε ολόκληρο τον Κόσμο. «Δηλαδή, στην ουσία, της υπεράσπισης του Ανθρώπου. Έτσι ώστε όλοι σήμερα να μπορούμε, απέναντι σε κάθε εχθρό της Δημοκρατίας, να λέμε με ουσιαστικό τρόπο και αποτελεσματικότητα «ποτέ ξανά» σημείωσε ο Πρόεδρος.