Εκπομπή στην Κρατική Τηλεόραση για το φεμινιστικό κίνημα στις ΗΠΑ “συμπτωματικά” με γυναίκες εβραϊκής καταγωγής με παραποιημένα επίθετα


Εκπομπή στην Κρατική Τηλεόραση για το φεμινιστικό κίνημα στις ΗΠΑ “συμπτωματικά” με γυναίκες εβραϊκής καταγωγής με παραποιημένα επίθετα

Εκπομπή στην Κρατική Τηλεόραση για το φεμινιστικό κίνημα στις ΗΠΑ . Πάλι όλα στημένα και πάλι όλα τα προβεβλημένα ηγετικά στελέχη … “συμπτωματικά” γυναίκες εβραϊκής καταγωγής με παραποιημένα επίθετα. Για να μην υπάρχει περίπτωση να μπουν στο κάδρο οι τοκογλύφοι. Τίποτα δεν θα φτάσει στα αυτιά μας και στα μάτια μας …αν δεν έχει αποστειρωθεί από τις πληροφορίες-κλειδιά και τις “συμπτώσεις” . Εκπομπή στην Κρατική Τηλεόραση για το φεμινιστικό κίνημα στις ΗΠΑ "συμπτωματικά" με γυναίκες εβραϊκής καταγωγής με παραποιημένα επίθετα88

Εκπομπή στην Κρατική Τηλεόραση για το φεμινιστικό κίνημα στις ΗΠΑ "συμπτωματικά" με γυναίκες εβραϊκής καταγωγής με παραποιημένα επίθεταΕκπομπή στην Κρατική Τηλεόραση για το φεμινιστικό κίνημα στις ΗΠΑ "συμπτωματικά" με γυναίκες εβραϊκής καταγωγής με παραποιημένα επίθετα2Εκπομπή στην Κρατική Τηλεόραση για το φεμινιστικό κίνημα στις ΗΠΑ "συμπτωματικά" με γυναίκες εβραϊκής καταγωγής με παραποιημένα επίθετα3Εκπομπή στην Κρατική Τηλεόραση για το φεμινιστικό κίνημα στις ΗΠΑ "συμπτωματικά" με γυναίκες εβραϊκής καταγωγής με παραποιημένα επίθετα4Εκπομπή στην Κρατική Τηλεόραση για το φεμινιστικό κίνημα στις ΗΠΑ "συμπτωματικά" με γυναίκες εβραϊκής καταγωγής με παραποιημένα επίθετα5
Κάθε δευτερόλεπτο θεάματος πρέπει να προπαγανδίζει την ατζέντα. Ούτε οξεία δεν τους ξεφεύγει.
Και που κατέληξε το φεμινιστικό κίνημα; 

Οδηγησε στην πορνεία αμέτρητα κορίτσια παντού στον πολιτισμένο κόσμο για να πληρώσουν σπουδές και δάνεια. Οδήγησε στην έκρηξη της παραγωγής εκατομμυρίων πορνοταινιών κι ότι αυτό σημαίνει για τις γυναίκες που εκβιάστηκαν να συμμετάσχουν σ’αυτές. Οδήγησε στο να μειωθούν οι γάμοι και να αυξηθούν οι οίκοι ανοχής με γυναίκες στις βιτρίνες σαν εμπόρευμα . Αυξήθηκαν κατακόρυφα οι βιασμοί , οδήγησε σε αμέτρητες γεννήσεις παιδιών που μεγάλωσαν στην ανασφάλεια της μονογονεϊκής οικογένειας…και η απάντηση σ’ αυτό το χάος από τους “διαφωτιστές” …ήταν να γίνονται με το παραμικρό εκτρώσεις…ώστε οι περιουσίες των επωνύμων να μην κινδυνεύουν να καταλήξουν στο παιδί τους που γέννησε μια επαρχιωτοπούλα που τους κάθησε με την ελπίδα να παντρευτεί έναν πλούσιο. 

Εκπομπή στην Κρατική Τηλεόραση για το φεμινιστικό κίνημα στις ΗΠΑ "συμπτωματικά" με γυναίκες εβραϊκής καταγωγής με παραποιημένα επίθετα6Εκπομπή στην Κρατική Τηλεόραση για το φεμινιστικό κίνημα στις ΗΠΑ "συμπτωματικά" με γυναίκες εβραϊκής καταγωγής με παραποιημένα επίθετα33
Κάποια κυκλώματα που ελέγχουν οι επικυρίαρχοι έβγαλαν δισεκατομμύρια από την “απελευθέρωση” των γυναικών.
Τελικά όλες οι Φεμινίστριες που μας κάνουν μαθήματα χειραφέτησης …είναι αυτές που κοιμήθηκαν με εφοπλιστές και παραγωγούς για έναν ρόλο με την ελπίδα να κανουν καριέρα. 
Φεμινίστριες σαν την Monica Lewinski …και προστάτες των δικαιωμάτων σαν τον παιδεραστή Bill Clinton.

Εφοπλιστές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και παραγωγοί που παριστάνουν τους προστάτες των δικαιωμάτων … εκβίασαν και βίασαν òποια γυναίκα τους ζήτησε μεροκάματο.
Έμποροι ναρκωτικών μας ζητούν να κόψουμε το κάπνισμα.

Κλέφτες και προδότες με offshore σε 5 διαφορετικές χώρες μας ζητούν να επιδειξουμε φορολογική συνείδηση και να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας…ως πατριωτικό καθήκον.
Πόρνοι και πόρνες μας τραγουδούν για αληθινή αγάπη και παιδόφιλοι μας μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα…
Είναι ολοφάνερο ότι ο στόχος τους δεν ήταν να προστατεύσουν τις γυναίκες …αλλά να γιγαντώσουν τη βιομηχανία της πορνογραφίας και της πορνείας και να διαλύσουν την παραδοσιακή οικογένεια.

Εκπομπή στην Κρατική Τηλεόραση για το φεμινιστικό κίνημα στις ΗΠΑ "συμπτωματικά" με γυναίκες εβραϊκής καταγωγής με παραποιημένα επίθετα7Κατάφεραν να μετατρέψουν σε χρήμα κι εξουσία την παρακμή που βάφτισαν …πρόοδο.
Οι εξουσιαστές οδήγησαν στην πορνεία αμέτρητες γυναίκες …με απώτερο σκοπό να λάβουν ΑΦΜ και να φορολογούνται από το 1ο ευρω ενώ τις βιάζουν για 20 ευρώ … βουλευτές με κατοχυρωμένο αφορολόγητο.

Φτάσαμε σε καταστάσεις που οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα μιας χρήσης…Βιασμός , δολοφονία και στα σκουπίδια . Η μικρή Βουλγάρα στη Χαλκίδα, η φοιτήτρια στην Ξάνθη, η
Μυρτώ,η Τοπαλούδη, η Αμερικανίδα στην Κρήτη , η Βρετανίδα στην Κύπρο και πόσες άλλες…

Βλέπετε… παλιότερα οι άντρες έγραφαν ποιήματα και μονομαχούσαν ακόμα για να φτάσουν να ακουμπήσουν το χέρι μιας γυναίκας.
Σήμερα οι “άντρες”… συνωμοτούν στοχοποιώντας απροστάτευτα κορίτσια , βιάζουν , βιντεοσκοπούν τον βιασμό, εκβιάζουν και δημοσιεύουν τα βίντεο στο διαδίκτυο.
Και μ’ έναν καλό δικηγόρο επιστρέφουν σπίτι τους.