Οι μισθοφόροι του Soros στοχοποιούν την Volkswagen – Το Ιερατείο της ΕΕ θέλει να πουληθούν όλες οι μετοχές σε ιδιώτες


Οι μισθοφόροι του Soros στοχοποιούν την Volkswagen - Το Ιερατείο της ΕΕ θέλει να πουληθούν όλες οι μετοχές σε ιδιώτεςΟι μισθοφόροι του Soros στοχοποιούν την Volkswagen – Το Ιερατείο της ΕΕ θέλει να πουληθούν όλες οι μετοχές σε ιδιώτες

Οι μισθοφόροι του Soros στοχοποιούν πάλι την Volkswagen για να της δημιουργήσουν οικονομικά προβλήματα μέχρι να καταφέρουν να αποσπάσουν το μερίδιο και τον έλεγχο που ασκεί το Γερμανικό κράτος στην εταιρία.

Το Ιερατείο της ΕΕ θέλει να πουληθούν όλες οι μετοχές σε ιδιώτες και να ασκεί τον έλεγχο όποιος διαθέτει το μεγαλύτερο πακέτο μετοχών…ακόμα κι αν αυτό αφορά μόλις το 2% των συνολικών μετοχών.

Η Γερμανία είχε ψηφίσει ειδικό νόμο που απαιτούσε οι αποφάσεις για το μέλλον της εταιρίας να παίρνονται από μετόχους που διαθέτουν συνολικά το 80% των μετοχών της volkswagen κι αυτό δεν επέτρεπε τους τοκογλύφους να πάρουν τον έλεγχο του κολοσσού όσες μετοχές και να αποκτήσουν.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Act

Οι μισθοφόροι του Soros στοχοποιούν την Volkswagen - Το Ιερατείο της ΕΕ θέλει να πουληθούν όλες οι μετοχές σε ιδιώτες4Αυτή τη λεπτομέρεια φυσικά δεν την αναφέρουν οι πράκτορες της δημοσιογραφίας ενώ ακόμα και στην wikipedia υπάρχει ένα πολύ σύντομο άρθρο που έχει μεταφραστεί μόνο στα Γερμανικά και στα Γαλλικά.

Για να καταλάβουμε τον καημό των τοκογλύφων…
Εταιρίες πολύ μεγάλες …έχουν το μετοχικό τους κεφάλαιο διασπασμένο σε πολύ μικρά μερίδια …έχουν δηλαδή αμέτρητους μικρομετόχους και οι τοκογλύφοι που έχουν οικονομική δύναμη …μπορούν να αγοράσουν κάποιες επιπλέον μετοχές και να πάρουν τον έλεγχο μιας εταιρίας …όχι με το 51% των μετοχών αλλά ακόμα και με το 2% και να αποφασίζουν για το μέλλον όλων των υπολοίπων που δεν έχουν μετοχές πάνω από το 2%.

Ενώ ένα σοβαρό κράτος θα επέβαλε στους μετόχους να αποφασίζουν συλλογικά έχοντας εξασφαλίσει την πλειοψηφία στα διοικητικά συμβούλια .
Οι κολοσσοί που ελέγχουν οι Rothschild και τους οποίους ποτέ δεν αναφέρουν τα ΜΜΕ ,ούτε οι Συνδικαλιστές ,ούτε οι αντικαπιταλιστές κι ούτε οι πολέμαρχοι ενάντια στα μονοπώλια είναι καλά κρυμμένοι από το ευρύ κοινό.
Πχ η εταιρία Glencore .Διπλάσια έσοδα κι από τη Microsoft, 220 δισεκατομμύρια δολάρια πωλήσεις ετησίως, παγκόσμιο μονοπώλιο πρώτων υλών…δεν την ξέρει κανείς.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Glencore