Οι χώρες που εντάσσονται στην σιωνιστική αυτοκρατορία αποκόπτονται από τη Ρωσική επιρροή


Οι χώρες που εντάσσονται στην σιωνιστική αυτοκρατορία αποκόπτονται από τη Ρωσική επιρροή

Οι χώρες που εντάσσονται στην αυτοκρατορία …πρέπει να αποκοπούν από τη Ρωσική επιρροή … με βαθιές τομές. Αλλάζουν το κυριλλικό αλφάβητό τους στο Καζακστάν … και υιοθετούν το λατινικό όπως έκανε ο Κεμάλ στην Τουρκία .

Οι χώρες που εντάσσονται στην σιωνιστική αυτοκρατορία αποκόπτονται από τη Ρωσική επιρροή22Περιέργως στο Καζακστάν επί σχεδόν 30 χρόνια νικούσε ο ίδιος Πρόεδρος Nursultan Nazarbayev … με ποσοστό πάνω από 80% αλλά κανείς δεν μίλησε ποτέ για διαφθορά, για καθεστώς , για νοθεία στις εκλογές κλπ.
Βλέπετε έχουν βάλει πόδι οι Rothschild εκεί από παλιά … καθώς «συμβουλεύουν» στις ιδιωτικοποιήσεις πετρελαίων, φυσικού αερίου και άλλων φυσικών πόρων …καθώς και την Κεντρική Τράπεζα…που είναι φυσικά «ανεξάρτητη» .

Οι χώρες που εντάσσονται στην σιωνιστική αυτοκρατορία αποκόπτονται από τη Ρωσική επιρροή55Οι χώρες που εντάσσονται στην σιωνιστική αυτοκρατορία αποκόπτονται από τη Ρωσική επιρροή66Οι χώρες που εντάσσονται στην σιωνιστική αυτοκρατορία αποκόπτονται από τη Ρωσική επιρροή77Κι εφόσον υπάρχουν εγκατεστημένα συμφέροντα των Rothschild εκεί … δεν ανακατεύεται κανείς και για κανέναν απολύτως λόγο.

Σε όποιες χώρες δεν έχουν έχουν διασωληνωθεί οι βρικόλακες της τοκογλυφίας … υπάρχει πάντα αναβρασμός , παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διαφθορά …οι ηγέτες σκοτώνουν τον λαό τους … και το ΝΑΤΟ ρίχνει βόμβες γεμάτες απεμπλουτισμένο Ουράνιο δημοκρατίας…