Οι Ιστορικοί- πράκτορες … έχουν αφαιρέσει ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Τραπεζίτες από τα βιβλία της Ιστορίας.


Οι Ιστορικοί- πράκτορες ... έχουν αφαιρέσει ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Τραπεζίτες από τα βιβλία της Ιστορίας.08Οι Ιστορικοί- πράκτορες … έχουν αφαιρέσει ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Τραπεζίτες από τα βιβλία της Ιστορίας.

Με ιδιαίτερη σπουδή οι Ιστορικοί- πράκτορες … έχουν αφαιρέσει ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Τραπεζίτες από τα βιβλία της Ιστορίας …. Ξέχασαν να αναφέρουν αυτούς που ένωναν τις χρεωμένες αυτοκρατορίες σε πολέμους εναντίον όσων χωρών δεν εξυπηρετούσαν τα δικά τους συμφέροντα.

Αμέτρητοι άνθρωποι πέθαναν, περιουσίες ανυπολόγιστης αξίας χάθηκαν, αμέτρητες οικογένειες στρατιωτών βυθίστηκαν στη δυστυχία και πείνασαν οι γυναίκες και τα παιδιά τους … και κανένας Ιστορικός δεν τους έδωσε ακριβείς απαντήσεις.

Θολούρα, ανεξήγητες αποφάσεις, μισές αλήθειες , απόκρυψη των σημαντικότερων πληροφοριών … ώστε ο λαός… να παραμένει στο σκοτάδι … Να αρκείται σε μερικές δημοσιογραφικές και ιστορικές μπούρδες , σε γελοίες πολιτικές αναλύσεις τύπου … ο Μαδούρο θέλει να πεινάει ο λαός του, ο Μιλόσεβιτς σκοτώνει τον λαό του , ο Σαντάμ έχει πυρηνικά , ο Άσαντ σκοτώνει τα μωρά κλπ.

Ο πόλεμος της Κριμαίας …είδε ενωμένους (τους χρεωμένους) Άγγλους, Γάλλους και Οθωμανούς εναντίον των Ρώσων με τους οποίους πολέμησαν και 1000 Έλληνες.

Οι Ιστορικοί- πράκτορες ... έχουν αφαιρέσει ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Τραπεζίτες από τα βιβλία της Ιστορίας.https://el.wikipedia.org/wiki/Κριμαϊκός_Πόλεμος?fbclid=IwAR3C9Uwy15ZTvwQ77YuD6AMzayXnMwRg3JpOasz7O2QU2–Ty2Tmjf0gWEg

Για τη στάση αυτή της Ελλάδας υπέρ της Ρωσίας … οι «φίλοι» μας απέκλεισαν τον Πειραιά και το ένα δέκατο των κατοίκων της Αθήνας πέθανε από χολέρα.

Η Αγγλογαλλική κατοχή της Αθήνας

Αν προσθέσουμε και το αφανισμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας …χρωστάμε πολλούς θανάτους στους «συμμάχους» μας…

Review: The Thirty-Year Genocide

Φανταστείτε τι έχουν κάνει στους εχθρούς τους … οι τοκογλύφοι μέχρι να τους κάνουν «φίλους» και «πελάτες»

Στο επίκεντρο αυτού του πολέμου της Κριμαίας ήταν κι ο έλεγχος των Αγίων Τόπων που αρχικά είχε κατοχυρώσει η Ρωσία και οι Ορθόδοξοι …

Όμως οι τοκογλύφοι που είχαν ειδικό ενδιαφέρον για την περιοχή …έστειλαν τους Γάλλους , λάδωσαν τον Σουλτάνο και άλλαξε γνώμη… παραδίδοντας τον έλεγχο στη Γαλλία και την Καθολική Εκκλησία.Οι Ιστορικοί- πράκτορες ... έχουν αφαιρέσει ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Τραπεζίτες από τα βιβλία της Ιστορίας.565

Οι Ιστορικοί- πράκτορες ... έχουν αφαιρέσει ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Τραπεζίτες από τα βιβλία της Ιστορίας.2222Οι Ιστορικοί- πράκτορες ... έχουν αφαιρέσει ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Τραπεζίτες από τα βιβλία της Ιστορίας.333Οι Ιστορικοί- πράκτορες ... έχουν αφαιρέσει ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Τραπεζίτες από τα βιβλία της Ιστορίας.444Οι Ιστορικοί- πράκτορες ... έχουν αφαιρέσει ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Τραπεζίτες από τα βιβλία της Ιστορίας.555Όλες οι κινήσεις της Ρωσίας να ενισχύσει τη θέση της στη Μεσόγειο και αλλού … αντιμετωπίστηκαν από τους τοκογλύφους αποφασιστικά με τεράστιο κόστος για τις χώρες που χρησιμοποίησαν για τον σκοπό τους.

Και κάπως έτσι φτάσαμε αισίως στον Β’ΠΠ με τους Άγγλους (βλέπε Rothschild) να κατοχυρώνουν το 90% του ελέγχου της Ελλάδας και με τον Στάλιν να αρκείται στο 10%. Λίγο χρόνια μετά αυτό το 10% του Στάλιν τελούσε υπό ανηλεή διωγμό … και εξοριζόταν στα ξερονήσια από τους πράκτορες των Άγγλων…Οι Ιστορικοί- πράκτορες ... έχουν αφαιρέσει ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Τραπεζίτες από τα βιβλία της Ιστορίας.6666

255 ψηφίζουν Παπαδήμο για Πρωθυπουργό και 153 «Αριστεροί» ψηφίζουν την επέκταση του ΝΑΤΟ με την ένταξη των Σκοπίων.
Δεν έμεινε τίποτα από εκείνο το 10% της Ρωσίας στην Ελλάδα μετά τον Β’ΠΠ.