Τούρκος ΥΠΕΣ: Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν οργάνωση LGBT με 22 εκατομμύρια δολάρια!


Τούρκος ΥΠΕΣ: Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν οργάνωση LGBT με 22 εκατομμύρια δολάρια!Τούρκος ΥΠΕΣ: Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν οργάνωση LGBT με 22 εκατομμύρια δολάρια!

Πόσα λεφτά δίνουν για να πάει ο “Διαφωτισμός” παντού στον κόσμο; Την ώρα που οι τοκογλύφοι να νομοθετούν ανενόχλητοι την αυτοματοποιημένη αφαίμαξή των πολιτών.

Η Τουρκία απαγορεύει σε αρκετές πόλεις δραστηριότητες των “διαφωτιστών” του Soros που δήθεν ενδιαφέρονται για τους gay.

Από τις ΗΠΑ έρχονται δολάρια για να δημιουργηθούν επαγγελματίες “αυθόρμητοι” διαδηλωτές όπως και στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σόιλου, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χρηματοδοτήσει την οργάνωση ΛΟΑΤ (ομοφυλόφιλων) στην τουρκική πρωτεύουσα Άγκυρα, με 22 εκατομμύρια δολάρια.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρηματοδότησαν, επίσης, το Δημοκρατικό Κόμμα της Συρίας (PYD)», είπε ο Σόιλου, αναφερόμενος στην πολιτική πτέρυγα των κουρδικών ομάδων που ελέγχουν τα περισσότερα εδάφη της βόρειας Συρίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Άγκυρα θεωρεί αυτές τις ομάδες ως τρομοκρατικές οργανώσεις λόγω των δεσμών τους με τους Κούρδους αυτονομιστές στην Τουρκία.

«Τώρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες βοηθούν την κοινότητα ΛΟΑΤ δίνοντας της 22 εκατομμύρια δολάρια», πρόσθεσε ο Τούρκος υπουργός.

Ωστόσο, δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με το πως και τι, της χρηματοδότησης αυτής.
«Οφείλω να πω ότι ο πραγματικός στόχος τους εδώ είναι να αλλάξουμε πεποιθήσεις, ταυτότητα και την παρουσία της χώρας διεθνώς», είπε χαρακτηριστικά.

Η Τουρκία, υπό βρίσκεται υπό την εξουσία του Ισλαμικού Κόμματος της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει απαγορεύσει τις δραστηριότητες των κοινοτήτων ΛΟΑΤ στην Κωνσταντινούπολη και κάποιες άλλες πόλεις.