Οι Rothschild συμβουλεύουν πλέον την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας. Γι’ αυτό οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι.


Και σήμερα να κοιμηθείτε ήσυχοι. Οι Rothschild συμβουλεύουν πλέον την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας . Γι’ αυτό οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι.

Οι Rothschild συμβουλεύουν πλέον την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας. Γι' αυτό οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι.2Η μεγάλη κομπίνα που έγινε εναντίον των Ελλήνων … που πιέστηκαν με δυσανάλογους και παράνομους φόρους ώστε να ξεπουλάνε όσο-όσο τις περιουσίες τους , να χαθούν 500 δισεκατομμύρια ευρώ από τις αξίες των ακινήτων …αρχίζει να αποδίδει καρπούς στα κοράκια.

Εταιρίες «επενδυτών» σκουπίζουν μαζικά την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Αν πριν την κρίση θα ήθελαν 150 εκατομμύρια για χίλια σπίτια … τώρα αποκτούν χίλια σπίτια με 20 εκατομμύρια.

Οι Rothschild συμβουλεύουν πλέον την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας. Γι' αυτό οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι.2Οι ιδιοκτήτες έχασαν τα σπίτια τους αλλά τους έμειναν τα δάνεια με τις φουσκωμένες τιμές προ κρίσης. Τα παιδιά τους θα νοικιάζουν από ξένες εταιρίες τα σπίτια που πληρώθηκαν με αίμα από τους γονείς τους.Οι Rothschild συμβουλεύουν πλέον την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας. Γι' αυτό οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι.3