Οι «αντικαπιταλιστές» του Soros μαζεύουν ασταμάτητα εκατομμύρια …για να εκδικηθούν το Κεφάλαιο.


Οι «αντικαπιταλιστές» του Soros μαζεύουν ασταμάτητα εκατομμύρια ...για να εκδικηθούν το Κεφάλαιο.Οι «αντικαπιταλιστές» του Soros μαζεύουν ασταμάτητα εκατομμύρια …για να εκδικηθούν το Κεφάλαιο.

O μόλις 55 ετών ιδρυτής της Alibaba, Jack Ma , διαθέτει ατομική περιουσία 35 δισεκατομμυρίων δολαρίων και είναι και μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας…διότι είναι εχθρός του Κεφαλαίου.

Είχε κι ενδιαφέρουσες απόψεις για 6 ήμερη εργασία με 12ωρες βάρδιες.
Τώρα παραιτείται για να ασχοληθεί με τις …φιλανθρωπίες.

Αυτά βλέπουν και οι «αντικαπιταλιστές» εδώ στην Ελλάδα και μαζεύουν ασταμάτητα εκατομμύρια …για να εκδικηθούν το Κεφάλαιο.

Μην βγάλετε ποτέ από τον νου σας …ότι η μόνη κινητήριος δύναμη για τους «ιδεολόγους» είναι το εύκολο χρήμα της εξουσίας. Και για να πείσουν τα θύματά τους να βάλουν πλάτη στην κατάκτηση της εξουσίας … χρειάζονται κι ένα ιδεολογικό υπόβαθρο που θα πρέπει να είναι πλήρως αντίθετο με το υπάρχον καθεστώς προς ανατροπή.

Οι «αντικαπιταλιστές» του Soros μαζεύουν ασταμάτητα εκατομμύρια ...για να εκδικηθούν το Κεφάλαιο.333Γι ‘ αυτό οι μισθοφόροι του Soros στη Βενεζουέλα και στην Ουκρανία ντύθηκαν «ακροδεξιοί» , στις κοσμικές Αίγυπτο και
Συρία ντύθηκαν «Ισλαμιστές» , στο ΙΡΑΝ ντύθηκαν «κοσμικοί» και στην Ελλάδα επί Καραμανλή ντύθηκαν «αναρχικοί».

Με τη Ρωσία είναι που έχουν πρόβλημα οι μισθοφόροι του Soros γιατί ο Πούτιν ήταν στην καρδιά της KGB του Κομμουνιστικού Κόμματος και τώρα είναι Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια και δεν έχουν από που να τον πιάσουν.

Και οι πρώην κομμουνιστές μαζί του και αντικομμουνιστές επίσης. Δεν μπορούν να βρουν κάποια ισχυρή ιδεολογική ομάδα να τη στρέψουν εναντίον του όπως έκαναν σε άλλες χώρες.