Φυτεύουν πράκτορες σε Πανεπιστήμια, Αρχεία του Κράτους, Σχολεία…ώστε να κάνουν Σιωνιστική προπαγάνδα!


Φυτεύουν πράκτορες σε Πανεπιστήμια, Αρχεία του Κράτους, Σχολεία…ώστε να κάνουν Σιωνιστική προπαγάνδα!

Καθηγητές που ξέρουν καλά ποιον πισινό να καθαρίσουν για να κάνουν καριέρα .

Σκατάνθρωποι που σωπαίνουν όταν το Ισραήλ θερίζει μωρά παιδιά μην τους κόψουν την “υποτροφία” από τo Open Society Foundation.
Στα βήματα της Ρεπούση που με πτυχίο Γαλλικών …δίδασκε Ιστορία στο Πανεπιστήμιο .

Δίδασκε Ιστορία ανατρεπτική… αλλά και πάλι αποστειρωμένη, κατακρεουργημένη.
Μούγγα για Rothschild , μούγγα για τους τοκογλύφους, μούγγα για τους εκβιασμούς των τοκογλύφων , μούγγα για τους Έλληνες που πέθαναν για τα συμφέροντα των τοκογλύφων, μούγγα για τα εγκλήματα των τοκογλύφων εναντίον αθώων κάθε φορά που η Ελλάδα τολμούσε να φέρει αντίρρηση.

Μούγγα για το ότι η Ιστορία αλλάζει γιατί άλλαξαν τα συμφέροντα των τοκογλύφων στην περιοχή …κι έγιναν ξαφνικά φίλοι μας οι εχθροί …επειδή σκλαβώθηκαν στα ίδια αφεντικά.
Οι διαφωτιστές προβληματίζονται μόνο με τα θρησκευτικά. Με την παραποιημένη Ιστορία της Ελλάδας που τη γέμισαν μπούρδες κι αφαίρεσαν τις πιο χρήσιμες πληροφορίες κατ’ εντολή των αφεντικών…δεν προβληματίστηκε κανένας χαφιές της πολιτικής και της Παιδείας.

Βλέπετε σε πόσα επίπεδα δουλεύουν οι τοκογλύφοι; Φυτεύουν πράκτορες παντού…Στα Πανεπιστήμια, στα Αρχεία του Κράτους, στα Σχολεία…ώστε να μην τους ξεφύγει από πουθενά πληροφορία που δεν τους συμφέρει.
Αλλά οι Έλληνες…δεν προβληματίζονται. Το ζήσαμε και παλιότερα με την πόλωση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Για να βολευτούν στο Δημόσιο …μπορούσαν να υποστηρίζουν ότι οι γάιδαροι πετούν αρκεί να το ζητούσε το κόμμα τους. Και συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Κάνουν τους χαζούς μπροστά στις απάτες του δικού τους κόμματος και ασχολούνται μόνο με τις απάτες του αντιπάλου κόμματος.

Με τόσους γελοίους Έλληνες …που έρπουν στα προφίλ και τα γραφεία των πολιτικών για βόλεμα και αρπαχτές…δεν χρειάζεται να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Μόνο οι χαφιέδες πάνε μπροστά σ’αυτή τη χώρα που ζουν εις βάρος των υπολοίπων.