Τα γεράκια των τοκογλύφων αντί να βομβαρδίσουν το ISIS βομβάρδισαν μερικές δεκάδες αγρότες.


Τα γεράκια των τοκογλύφων αντί να βομβαρδίσουν το ISIS βομβάρδισαν μερικές δεκάδες αγρότες.777Τα γεράκια των τοκογλύφων αντί να βομβαρδίσουν το ISIS βομβάρδισαν μερικές δεκάδες αγρότες.

Τα γεράκια των τοκογλύφων αντί να βομβαρδίσουν το ISIS …έκαναν πάλι λάθος και βομβάρδισαν μερικές δεκάδες αγρότες. Στη Συρία βομβάρδισαν από λάθος τον Συριακό Στρατό κι έριξαν κατά λάθος χιλιάδες όπλα στο ISIS .

Όπου υπάρχουν μισθοφόροι των Δυτικών …υπάρχει και ISIS. To ISIS σκότωσε χιλιάδες Μουσουλμάνους αλλά ούτε έναν Ισραηλινό.

O Trump απαιτεί από τις Ευρωπαϊκές χώρες να υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες τους μισθοφόρους του ISIS.

Ακόμα και το Human Right Watch του “φιλάνθρωπου” Soros ζητάει τον επαναπατρισμό τους.
Η Γαλλία κατηγορήθηκε ότι επέτρεψε στην Βαγδάτη να εκτελέσει εγκληματίες του ISIS που είχαν Γαλλικό διαβατήριο .

Αντιλαμβάνεστε ποιοι είναι πίσω από τους δήθεν ισλαμιστές του ISIS;

Τα γεράκια των τοκογλύφων αντί να βομβαρδίσουν το ISIS βομβάρδισαν μερικές δεκάδες αγρότες.7Τα γεράκια των τοκογλύφων αντί να βομβαρδίσουν το ISIS βομβάρδισαν μερικές δεκάδες αγρότες.Τα γεράκια των τοκογλύφων αντί να βομβαρδίσουν το ISIS βομβάρδισαν μερικές δεκάδες αγρότες.2Τα γεράκια των τοκογλύφων αντί να βομβαρδίσουν το ISIS βομβάρδισαν μερικές δεκάδες αγρότες.3Τα γεράκια των τοκογλύφων αντί να βομβαρδίσουν το ISIS βομβάρδισαν μερικές δεκάδες αγρότες.4Τα γεράκια των τοκογλύφων αντί να βομβαρδίσουν το ISIS βομβάρδισαν μερικές δεκάδες αγρότες.5Τα γεράκια των τοκογλύφων αντί να βομβαρδίσουν το ISIS βομβάρδισαν μερικές δεκάδες αγρότες.6Τα γεράκια των τοκογλύφων αντί να βομβαρδίσουν το ISIS βομβάρδισαν μερικές δεκάδες αγρότες.8Τα γεράκια των τοκογλύφων αντί να βομβαρδίσουν το ISIS βομβάρδισαν μερικές δεκάδες αγρότες.9