Τα σχολεία που ίδρυσαν ξένες υπηρεσίες στην Ελλάδα … φροντίζουν για τη δημιουργία ηγετών-χαφιέδων.


Τα σχολεία που ίδρυσαν ξένες υπηρεσίες στην Ελλάδα ... φροντίζουν για τη δημιουργία ηγετών-χαφιέδων.Τα σχολεία που ίδρυσαν ξένες υπηρεσίες στην Ελλάδα … φροντίζουν για τη δημιουργία ηγετών-χαφιέδων.

Οι πράκτορες-καθηγητές στα Πανεπιστήμια απολαμβάνουν τους «καρπούς» της Σύγχρονης Ελληνικής Παιδείας.
Πράκτορες καθηγητές Πανεπιστημίων παράγουν ηλίθιους καθηγητές και δασκάλους κι αυτοί με τη σειρά τους απομακρύνουν από τη Γνώση όλα τα παιδιά.

Από τα Δημόσια Σχολεία … δεν χρειάζεται να βγουν στελέχη της εξουσίας. Τα σχολεία που ίδρυσαν ξένες υπηρεσίες στην Ελλάδα … φροντίζουν για τη δημιουργία ηγετών-χαφιέδων. Έχουν «φυτώρια» που βγάζουν πράκτορες πολιτικούς από το 1821.
Στη σχολή Hill που ιδρύθηκε το 1831 … ο ένας γιος του Τσίπρα …

https://www.iefimrida.gr/news/

Αντί λοιπόν να περάσουν από τεστ ψυχολογίας τους ανισόρροπους που τρύπωσαν στο Δημόσιο … τους ενδιαφέρει να εκτελέσουν τις εντολές του γνωστού σιωνιστικού λόμπι … στο πνεύμα του «Διαφωτισμού».

Του περίεργου «διαφωτισμού» που οδήγησε μεθοδικά στη σημερινή αυτοκρατορία των τοκογλύφων.

Εκεί που οι κοινωνίες είχαν βρει τρόπο να κρατούν μακριά τους συνωμότες ,τους κερδοσκόπους και τα μονοπώλια που δημιουργούσαν οι τοκογλύφοι για να εκβιάζουν ολόκληρους λαούς… ξαφνικά πάθαιναν «εμφύλιο» και «διαφωτισμό», «ισότητα»,«ίσα δικαιώματα» , «ίσες ευκαιρίες» … άλλαζαν το Σύνταγμα και τους Νόμους κι άνοιγαν τις πόρτες στους βρικόλακες να στήσουν σκιώδεις κυβερνήσεις. Ή φύτευαν έναν τύρρανο κι έκαναν πάρτι με τους φόρους και τους φυσικούς πόρους …της «διαφωτισμένης» χώρας.