Οι Ελληνικές κυβερνήσεις υποταγμένες σε ΝΑΤΟ και ΕΕ βοήθησαν στη διάλυση Γιουγκοσλαβίας, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύης, Ουκρανίας, Συρίας, Υεμένης.


Οι Ελληνικές κυβερνήσεις υποταγμένες σε ΝΑΤΟ και ΕΕ βοήθησαν στη διάλυση Γιουγκοσλαβίας, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύης, Ουκρανίας, Συρίας, Υεμένης.Οι Ελληνικές κυβερνήσεις υποταγμένες σε ΝΑΤΟ και ΕΕ βοήθησαν στη διάλυση Γιουγκοσλαβίας, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύης, Ουκρανίας, Συρίας, Υεμένης.

Η Ελλάδα στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ ..έβαλε πλάτη στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας , στην ισοπέδωση του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Λιβύης , της μισής Ουκρανίας , της Συρίας και τώρα της Υεμένης. Αυτοί λοιπόν οι εγκληματίες , συνεργοί σε γενοκτονίες που βρίσκονται στην Ελληνική Βουλή … που δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να συνυπογράψουν και να χρηματοδοτήσουν τη δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων αθώων ανθρώπων που δεν πείραξαν ποτέ κανέναν Έλληνα … πιστεύετε ότι θα προβληματιστούν αν η Αθήνα γεμίσει τζιχαντιστές που θα παριστάνουν τους καημένους πρόσφυγες;

Πιστεύετε ότι δεν έχουν πάρει ήδη τα μέτρα τους , ότι δεν έχουν αγοράσει ακίνητα στο εξωτερικό για να εξαφανιστούν πολύ πριν μάθουμε εμείς ότι χάθηκε ο έλεγχος;
Πόσες φορές στο παρελθόν όλοι οι πολιτικοί το έσκασαν στο εξωτερικό και δήθεν καθοδηγούσαν από εκεί την …αντίσταση ενώ ζούσαν με έξοδα ξένων κυβερνήσεων ;
Αφού ξέρουμε ότι μας θεωρούν σκουπίδια κι αναλώσιμους…
Αφού ξέρουμε ότι ασχολούνται με τα κοινά για να γίνουν γρήγορα εκατομμυριούχοι.

Οι Ελληνικές κυβερνήσεις υποταγμένες σε ΝΑΤΟ και ΕΕ βοήθησαν στη διάλυση Γιουγκοσλαβίας, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύης, Ουκρανίας, Συρίας, Υεμένης.666Αφού ξέρουμε ότι ποτέ δεν έλαβαν υπόψη τους τη γνώμη μας και το συμφέρον μας και υπογράφουν με κλειστά μάτια ότι τους ζητήσουν οι τοκογλύφοι.
Αφού ξέρουμε ότι όλοι είναι προδότες , ψεύτες , κλέφτες κι ανώμαλοι.
Τι ακριβώς περιμένουμε να αλλάξει ;

Τόσες εκατοντάδες σύλλογοι, ΜΚΟ. κινήματα, αυτοδιαχειριζόμενα στέκια , κόμματα…χιλιάδες επίδοξοι σωτήρες, επαναστάτες, φιλόσοφοι, διανοούμενοι … ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ εναντίον του ΝΑΤΟ , ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ υπέρ των θυμάτων της Αυτοκρατορίας.

Οι Ελληνικές κυβερνήσεις υποταγμένες σε ΝΑΤΟ και ΕΕ βοήθησαν στη διάλυση Γιουγκοσλαβίας, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύης, Ουκρανίας, Συρίας, Υεμένης.33Έχουμε ξαφνικά προβλήματα αλλά δεν έχουμε κανέναν υπαίτιο…. Αν ρωτήσεις κάποιον τι συνέβη και έρχονται χιλιάδες μετανάστες … δεν ξέρει να απαντήσει …Αν ρωτήσεις κάποιον πως «έπαθαν» εμφύλιο ξαφνικά στην Ουκρανία , τη Λιβύη και τη Συρία … δεν ξέρει να απαντήσει. Κανείς δεν θέλει να ξέρουμε τη σωστή απάντηση.
Αν όλοι οι φίλοι της Ελληνικής Κυβέρνησης έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας , αυτοί που στο παρελθόν δεν δίστασαν να μας στείλουν στη σφαγή για να υπηρετήσουμε τα ξένα συμφέροντα … δεν μπορούμε να περιμένουμε να μας λυπηθούν.

Αυτοί είναι η αιτία του προβλήματος. Οι λαθρομετανάστες είναι απλά η συνέπεια του προβλήματος που όχι μόνο δεν φροντίσαμε να λύσουμε αλλά κάναμε τα πάντα να το επιδεινώσουμε.
Και το επιδεινώσαμε όλοι. Πολλοί λόγω προσωπικών συμφερόντων και πολλοί λόγω άγνοιας.
Κι αυτή η άγνοια όσο υπάρχει θα μας σκοτώνει. Αυτήν πρέπει να πολεμήσουμε αλλά και όσους φροντίζουν μέσω αποπροσανατολισμού να παραμένουν όλοι στο σκοτάδι ώστε να μην μπορούν να συνδέσουν το αποτέλεσμα με την πραγματική αιτία …

Γι ‘ αυτό καπελώνουν έγκαιρα όλα τα κινήματα άνθρωποι της Ελίτ. Φροντίζουν ώστε η Ελίτ να συνεχίσει την αφαίμαξη των πολιτών ανενόχλητη.