Ο Δένδιας-Rothschild …δεν έχει πρόβλημα με τη διδασκαλία “μακεδονικής” γλώσσας σε Ελληνικό έδαφος


Ο Δένδιας-Rothschild …δεν έχει πρόβλημα με τη διδασκαλία “μακεδονικής” γλώσσας σε Ελληνικό έδαφος …αρκεί το φροντιστήριο ξένων γλωσσών να τηρεί τους νόμους που διέπουν τα φροντιστήρια.

Οι κλόουν του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που λαδώθηκαν για να βάλουν στο ΝΑΤΟ τα Σκόπια …αποδέχθηκαν τον τίτλο “Μακεδονική” για την κατασκευασμένη σλαβική κι ανάμικτη γλώσσα των Σκοπίων και άρα θα μπορούν να λειτουργούν νόμιμα “σχολεία μακεδονικής γλώσσας” στην Ελλάδα.

Ο Δένδιας-Rothschild ...δεν έχει πρόβλημα με τη διδασκαλία "μακεδονικής" γλώσσας σε Ελληνικό έδαφος3Το ίδιο έκαναν παλιότερα οι πατεράδες τους και χαφιέδες των τοκογλύφων όταν υποχρέωσαν τους Μουσουλμάνους της Θράκης να μαθαίνουν Τουρκικά την ίδια στη στιγμή που υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει Τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα.

Ομοίως τώρα θα έχουμε Μακεδονικούς Συλλόγους που θα διδάσκουν την “Μακεδονική” γλώσσα που αναγνώρισαν όλοι οι κλόουν της Βουλής ώστε να αρχίσουν να γκετοποιούν και να περιθωριοποιούν “καταπιεσμένους” Σκοπιανούς …στους οποίους θα πουλούν “αγάπη,στήριξη και προστασία” οι πράκτορες των Rothschild και του Soros …για να τους χρησιμοποιούν ως όπλο εκβιασμού και πίεσης εκ των έσω.

Όπως κάνουν από παλιά με τους Μουσουλμάνους στην Ελλάδα, με τους Κούρδους στην Τουρκία , με τους μαύρους στις ΗΠΑ , με τους μουσουλμάνους στην Κίνα κοκ.

Καπελώνουν τους “καταπιεσμένους” όπου γης και αναλόγως τα συμφέροντα των τοκογλύφων …τους εξοπλίζουν και τους ξεσηκώνουν με κάποια προβοκάτσια …ώστε να μην καταλαβαίνουν οι μάζες ποιος κινεί τα νήματα.

Την τακτική αυτή των Rothschild περιέγραψε κι ο Λόρδος Byron στο έργο Don Juan canto 12

Ο Δένδιας-Rothschild ...δεν έχει πρόβλημα με τη διδασκαλία "μακεδονικής" γλώσσας σε Ελληνικό έδαφος6566