Οι βρικόλακες Rothschild δεχόντουσαν δούλους ως υποθήκη για να δώσουν κάποιο δάνειο.


Οι βρικόλακες Rothschild δεχόντουσαν δούλους ως υποθήκη για να δώσουν κάποιο δάνειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Εβραίοι: Οι μεγαλύτεροι δουλέμποροι των τελευταίων 10 αιώνων!

2) 50.000 Χιώτες πουλήθηκαν σε σκλαβοπάζαρα από Εβραίους δουλέμπορους.

Όταν η Αγγλία αποφάσισε να καταργήσει το δουλεμπόριο … δεν αρκούσε απλά να αλλάξει τον νόμο που ρύθμιζε τον τρόπο που διεξαγόταν. Θα έπρεπε πρακτικά να αποζημιώσει τους κατόχους δούλων …δηλαδή να τους αγοράσει από τους δουλέμπορους και να τους απελευθερώσει.

Οι δούλοι θεωρούνταν περιουσιακά στοιχεία και οι βρικόλακες Rothschild …τους δεχόντουσαν ως υποθήκη για να δώσουν κάποιο δάνειο.

Οι βρικόλακες Rothschild δεχόντουσαν δούλους ως υποθήκη για να δώσουν κάποιο δάνειο.333Για το μεγάλο κόλπο της απελευθέρωσης δούλων από την κυβέρνηση της Αγγλίας … χρειαζόντουσαν πολλά εκατομμύρια λίρες που φυσικά δεν υπήρχαν …και κοίτα να δεις σύμπτωση…οι Rothschild πάλι ήταν αυτοί που δάνεισαν στο κράτος για να αγοράσει τους δούλους από τους δουλέμπορους.Οι βρικόλακες Rothschild δεχόντουσαν δούλους ως υποθήκη για να δώσουν κάποιο δάνειο.222

Στην διαφωτισμένη Δύση…η δουλεμπορία ήταν νόμιμη μέχρι το 1833. Ο νόμος αυτός όμως είχε εξαιρέσει την Εταιρία Ανατολικών Ινδιών… εταιρία που χρηματοδοτούσαν οι βρικόλακες Rothschild και η οποία είχε ιδιωτικό στρατό…διπλάσιο σε αριθμό από αυτόν της Αγγλίας.

Ακριβώς στο ίδιο πνεύμα η Δανία αποφάσισε πρόσφατα να απαγορεύσει τη χρήση άγριων ζώων σε σόου. Και για να το πετύχει έπρεπε να πληρώσει και να αγοράσει τα άγρια ζώα από τους ιδιοκτήτες τους. Έτσι εγκρίθηκε δαπάνη 1,6 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά τεσσάρων ελεφάντων και μίας καμήλας.

Οι βρικόλακες Rothschild δεχόντουσαν δούλους ως υποθήκη για να δώσουν κάποιο δάνειο.Οι βρικόλακες Rothschild δεχόντουσαν δούλους ως υποθήκη για να δώσουν κάποιο δάνειο.2