Ο Ελληνικός “Εθνικισμός” αποδείχτηκε προδοτικός! Εθνικοσοσιαλισμός η μόνη λύση!


Ο Ελληνικός "Εθνικισμός" αποδείχτηκε προδοτικός! Εθνικοσοσιαλισμός η μόνη λύση!Ο Ελληνικός “Εθνικισμός” αποδείχτηκε προδοτικός! Εθνικοσοσιαλισμός η μόνη λύση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) Η υποταγή του Μεταξά στους Αγγλοεβραίους και οι πρώτες συνέπειες για την Ελλάδα
2) Ο Μεταξάς θρήνησε για τον χαμό του Σφαγέα Κεμάλ που πουλούσε τα κόκκαλα των νεκρών της Μικράς Ασίας για πρώτες ύλες στη Γαλλία.
3) Ο Μεταξάς των Άγγλων
4) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
5) Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΔΙΝΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ
6) Ο Μεταξάς, οι εβραίοι και ένα χαστούκι
7) Ο Μεταξάς έκανε την Ελλάδα προτεκτοράτο της Αγγλίας και την έθεσε υπό την προστασία της Τουρκίας!!!
8) Ιωάννης Μεταξάς: “Μασονία για χίλια χρόνια!”
9)Ψευτοεθνικιστές κάνουν κοπτοραπτική για να καλύψουν την εθνική προδοσία του Μεταξά!
10) Ο Μέγας Μασόνος Διδάσκαλος Φιλώτας Παπαγεωργίου εκδιώχθηκε από τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές και όχι απο τον Μεταξά!
11) Ο Μεταξάς απαξίωνε τις Ελληνίδες γυναίκες και ωθούσε τα Ελληνόπουλα να ταχτούν στο πλευρό των Άγγλων.
12) Ο Μεταξάς έθεσε αμέσως από τη πρώτη μέρα στη διάθεση των Άγγλων τον Ελληνικό εμπορικό στόλο!
13) Ο Μεταξάς μετονόμασε την οδό Αποστόλου Παύλου στη Θεσσαλονίκη σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ!
14) Εθνοπροδότης Μεταξάς: “Η Αγγλία μας έχει φερθεί με εξαιρετική αγάπη και συμπαθεία”

ΠΗΓΗ

” Η αλήθεια θα σε λυτρώσει ” είχε πει κάποιος και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πούμε πικρές (για κάποιους) αλήθειες. Στον μεσοπόλεμο ενώ στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες αναπτύσσονταν κινήματα Εθνικοσοσιαλιστικά και Εθνικοεπαναστατικά στην χώρα μας οι προσπάθειες για την δημιουργία ανάλογων κινήσεων και κομμάτων έπεσαν στο κενό !

Οι αιτίες πολλές και κατά την ταπεινή μου άποψη η κυριότερη και πιο σημαντική , εκτός της απουσίας μιας ηγετικής φυσιογνωμίας , που θα συσπείρωνε τις μικροοργανώσεις και τα κομματιδια ήταν ο συντηρητισμός των οργανώσεων αυτών και η εμμονή τους σε καταστάσεις όπως ο Βασιλικός θεσμός και η εμπιστοσύνη σε καθεστωτικούς μηχανισμούς όπως ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποξένωση και την απαξίωση πολλές φορές των οργανώσεων αυτών από την λαϊκή βάση.

Άλλωστε πολλές από τις οργανώσεις δρούσαν αρκετές φορές ( μέσω της διαβρωμένης ηγεσίας τους ) και σαν παρακρατικοί μηχανισμοί ενάντια στο εργατικό κίνημα .Δεν πρέπει επομένως να απορούμε για την ραγδαία άνοδο του ΚΚΕ που φυσικά καπέλωσε το λαϊκό κίνημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν αξιόλογες μορφές του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού όπως η συγγραφέας Σιτσα Καραϊσκάκη ο αντισιωνιστής και φιλόσοφος Αριστείδης Ανδρόνικος , ο Σπύρος Στεροδήμας η όπως ο γιατρός Γεώργιος Βλαβιανός , ο εκ των ιδρυτικών στελεχών της ΕΣΠΟ (της μόνης ίσως πραγματικά Ελληνικής Ε/Σ οργανώσεως)*. Το συμπέρασμα που βγαίνει απ’αυτη την σύντομη ιστορική διαδρομή είναι ότι πλην της ΕΣΠΟ και κάποιων μεμονωμένων ατόμων που πολέμησαν στην Wehrmaht ( Σεβαστιανός Φουλίδης ) και στα Waffen SS ( 1.000 Έλληνες εθελοντές ) δεν υπήρχε μια άξια λόγου ελληνική Ε/Σ η έστω Φασιστική παράδοση.

Μεταπολεμικά αυτοί που αποφάσισαν να δημιουργήσουν Ε/Σ κινήματα και οργανώσεις σκέφτηκαν ότι ίσως έπρεπε λόγω ελλείψεως ανάλογου παραδόσεως σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη να βασιστούν σε ένα μύθο , τον μύθο του Εθνικοσοσιαλιστικου….( !!! ;;; ) καθεστώτος της 4ης Αυγούστου και του Ε/Σ ηγέτη Ιωάννη Μεταξά (…έλεος).

Μεταπολεμικά ακόμα λιγότεροι ήταν αυτοί που αμφισβήτησαν αυτό τον μύθο και την χρησιμότητα του. Η 4η Αυγούστου μια Μεταξική φιλοβασιλική δικτατορία , δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα πολιτικό πραξικόπημα εμπνευσμένο από τον Αγγλόδουλο μονάρχη Γεώργιο Β’ ( τέκτονα 33ου βαθμού στην στοά Wallwood ) του Λονδίνου και από τις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες που έβλεπαν με φόβο την επικράτηση των φιλοβενιζελικών αξιωματικών ( Πλαστήρας και άλλοι ) αρκετοί από τους οποίους δεν έκρυβαν τον θαυμασμό τους για τον Εθνικοσοσιαλισμό και τον Φασισμό και μισούσαν θανάσιμα τους Άγγλους θεωρώντας τους υπεύθυνους για την Μικρασιατική καταστροφή και την αυξανόμενη επιρροή του ΚΚΕ στα λαϊκά στρώματα.

Ο Μεταξάς απαγόρευσε εκτός από την λειτουργία των αστικών και αριστερών κομμάτων και την λειτουργία των Εθνικοσοσιαλιστικών οργανώσεων και κομμάτων. Και αν δέχτηκε στις τάξεις του καθεστώτος του κάποιους απ’αυτους το έκανε για να τους έχει υπό τον έλεγχο του. Δυστυχώς κάποιοι αξιόλογοι Έλληνες Ε/Σ , όπως η Σ. Καραϊσκάκη , πιστεύοντας ότι ίσως καταφέρουν να ριζοστικοποιήσουν το καθεστώς η την ΕΟΝ μελλοντικά συνεργάστηκαν ως ένα βαθμό αντί να αντισταθούν η έστω να αποστασιοποιηθούν.

Ο Ελληνικός "Εθνικισμός" αποδείχτηκε προδοτικός! Εθνικοσοσιαλισμός η μόνη λύση!2

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Προκήρυξη της ΕΕΕ, την οποία κατάργησε ο Ι Μεταξάς.

Μία απο αυτές τις οργανώσεις που κατάργησε ο Μεταξάς ήταν η ΕΕΕ.

Η ΕΕΕ (Εθνική Ένωσις Ελλάς ) Ιδρύθηκε το 1927 από πρόσφυγες της Μικράς Ασίας εμπόρους που αντιμετώπιζαν τον εβραϊκό ανταγωνισμό. Κατά άλλη άποψη, η κύρια ιδεολογία της οργάνωσης ήταν ο αντικομμουνισμός, αλλά επειδή στις κατώτερες τάξεις των Εβραίων ήταν διαδεδομένος ο κομμουνισμός, προέκυψε ο αντισημιτισμός ως δευτερεύουσα ιδεολογία.

Το καταστατικό της ΕΕΕ, που είχε συσταθεί ως αλληλοβοηθητικό σωματείο, επέτρεπε μόνο σε Έλληνες Χριστιανούς να γίνουν μέλη της. Τα μέλη της ΕΕΕ, που ήταν κυρίως πρόσφυγες, έφτασαν το 1931 τα 7.000, από τα οποία τα 3.000 στη Θεσσαλονίκη.

Οι τριεψιλίτες συμμετείχαν σε επίσημες παρελάσεις σε εθνικές εορτές και είχαν αναπτύξει παραστρατιωτική δράση.

Και ενώ κάποιοι ομιλούν για την δημοκρατική η την κομμουνιστική αντίσταση στη μεταξική περίοδο οι Έλληνες Εθνικοστές ουδέποτε τόλμησαν να αναφέρουν την αντίσταση αρκετών Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών συντρόφων ενάντια στη βασιλομεταξική συμμορία .Κάποιοι απ’αυτους συνελήφθησαν και εξορίστηκαν και κάποιοι ίσως και να βασανίστηκαν. Ο υπουργός ασφαλείας Μανιαδάκης είχε επανειλημμένως προβεί σε εξάρθρωση ανατρεπτικών κινήσεων που σχεδιάστηκαν και οργανώθηκαν από Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές.

Αυτή η άγνωστη σελίδα του κινήματος ίσως πρέπει κάποτε να ερευνηθεί και να τιμηθούν οι Σύντροφοι μας που έμειναν πιστοί στα ιδανικά του Κινήματος μας παρά το προσωπικό κόστος. Οι αστοί και ”αριστεροί” Ελλαδίτες ιστορικοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την Μεταξική Δικτατορία ως την έκφραση του Ελληνικού εθνικισμού στηριζόμενοι στους εθνικοσοσιαλιστικούς χαιρετισμούς στα ένστολα τμήματα ( τάγματα εργασίας και ΕΟΝ ) και σε κάποιες εκδηλώσεις του καθεστώτος στην πραγματικότητα κακέκτυπα και άθλιες απομιμήσεις αναλόγων εκδηλώσεων τηΓερμανία.

Θα ορίσουμε το Μεταξικό καθεστώς ως μια αστική δικτατορία όπως του Ντόλφους στην Αυστρία , του Χόρτυ στην Ουγγαρία , του Φράνκο στην Ισπανία και του Σαλαζάρ στην Πορτογαλία , με αρκετό δήθεν ”Εθνικιστικό” περιτύλιγμα , ισχυρή θρησκοληψία , σκληρό και στείρο αντικομμουνισμό και μπόλικη εθνικοφροσύνη. Ουδεμία σχέση με τα επαναστατικά κινήματα όπως ήταν το PNF , το NSDAP , η Ρουμανική Σιδηρά Φρουρά κ.α. Ο ίδιος ο Ιωάννης Μεταξάς σαν άνθρωπος δεν υπήρξε ποτέ επαναστάτης . Επίσης να τονιστεί ότι υπήρξε σεβάσμιος της τεκτονικής στοάς «Ησίοδος».

Για να κατανοήσετε καλύτερα την ..”επαναστατική” διάθεση αυτού του ανθρώπου είχε δηλώσει ότι : πάντοτε θα θέτει το ξίφος του στην υπηρεσία του εκάστοτε μονάρχη ακόμα και αν αυτός είναι επιζήμιος για την χώρα ! Φυσικά υπήρξε συνεπής στις πεποιθήσεις του αφού στήριξε έναν ανάξιο και επιζήμιο για την χώρα μονάρχη , ο οποίος υπέσκαπτε τον υπηρέτη του φοβούμενος τυχόν εθνικοποίηση του καθεστώτος !

Ο Ελληνικός "Εθνικισμός" αποδείχτηκε προδοτικός! Εθνικοσοσιαλισμός η μόνη λύση!22

Ο Έλλην ”εθνικοσοσιαλιστής”(Εδώ γελάμε δυνατά)…. Ι. Μεταξάς υπήρξε προστάτης των κατοικούντων εν Ελλάδι Ιουδαίων και κυνήγησε μετά μανίας οποιοδήποτε η οτιδήποτε θα έβλαπτε τον “εκλεκτό” λαό! Και είναι γνωστό ότι οι Ιουδαίοι της Ελλάδος ανακουφίστηκαν και πανηγύρισαν όταν ανέλαβε ο Μεταξάς την εξουσία αφού φοβούνταν τους Βενιζελικούς ως αντισημίτες άρα πιθανό μελλοντικό κίνδυνο για αυτούς.

Ο Ελληνικός "Εθνικισμός" αποδείχτηκε προδοτικός! Εθνικοσοσιαλισμός η μόνη λύση!2

Με την κήρυξη του πολέμου στην Γερμανία από τους Αγγλογάλλους αμφιταλαντεύεται μεταξύ ουδετερότητας και εισόδου της Ελλάδας στον πόλεμο στο πλευρό των συμμάχων.

Στα ημερολόγια του γράφει ότι τα συμφέροντα της χώρας είναι στο πλευρό των θαλασσίων δυνάμεων (Αγγλία , Γαλλία) και σημειώνει ότι : όποιος Έλληνας είναι Ε/Σ  είναι προδότης !

Ο Ελληνικός "Εθνικισμός" αποδείχτηκε προδοτικός! Εθνικοσοσιαλισμός η μόνη λύση!77

Αυτά για όσους ”εθνικοσοσιαλιστές” μας παρουσίαζαν το Τεταρτοαυγουστιανό καθεστώς σαν μια γνήσια έκφραση του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού και τον μπάρμπα – Γιάννη σαν εθνικό κυβερνήτη !

Οι Έλληνες Ε/Σ δεν έχουν κανένα λόγο να εορτάζουν την επέτειο του Μεταξικού καθεστώτος και δεν χρειάζονται ψεύτικα είδωλα να τιμήσουν και ανύπαρκτες επετείους ! Κάποτε ο Έλληνας Εθνικοσοσιαλιστής οφείλει αντί να τιμάει επετείους που στην ουσία είναι αποφράδες ημέρες και όχι εορταστικές , και αντί να καταθέτει στεφάνια στον τάφο του ”εθνικού” ηγέτη Μεταξά να τιμήσει αυτούς που πραγματικά πρόσφεραν και θυσίασαν και τη ζωή τους για τον Ελληνικό Εθνικοσοσιαλισμό !

Εννοούμε τους νεκρούς της ΕΣΠΟ και αυτούς που πολέμησαν για την Ευρωπαϊκή Ιδέα στις ρωσικές στέπες όπως ο ταγματάρχης των Μπραντεμπουργκεν Έλληνας από τον Πόντο Σεβαστιανός Φουλίδης ! Τον 4ο αυγουστιανό αστικό καρνάβαλο και τον νάνο ( φυσικώς και πολιτικώς ) ηγέτη του ας τον τιμά η ντόπια ακροδεξιά αντίδραση και οι υποτακτικοί της ! Εμείς , ευχαριστούμε πολύ , δεν θα πάρουμε !!

Σημειώσεις :

1. Βασικό επιχείρημα των οπαδών του Μεταξά και της 4ης Αυγούστου ακόμα και σήμερα είναι ότι δημιουργήθηκε επί ημερών του το ΙΚΑ. Η αλήθεια είναι ότι ιδρύθηκε με τον νόμο 6.298 «περί κοινωνικών ασφαλίσεων» του 1934 ( Γ. Κουκουλέ , «Για μια ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος», 1983, σ. 80). Ο Μεταξάς ουσιαστικά το «εγκαινίασε», ενώ αμέσως μετά προχώρησε στον υποχρεωτικό δανεισμό του συνόλου των αποθεματικών όλων των ταμείων στο κράτος , υπονομεύοντας εξαρχής κάθε προοπτική βιωσιμότητάς τους.

2. Αλλά και η «βοήθεια στους αγρότες» δεν ήταν τίποτα άλλο παρά εξυπηρέτηση των μεγαλοκτηματιών και τοκογλυφική υπαγωγή των μικροκαλλιεργητών στην Αγροτική Τράπεζα ( Χρ. Ευελπίδη, «Η Γεωργία στην Ελλάδα», 1944, σ. 140).

3. Στον κατάλογο των απαγορευμένων έργων επί 4ης Αυγούστου δεν περιλαμβάνονταν μόνο τα έργα των μαρξιστών, αλλά και του Τσβάιχ , του Ντοστογιέφσκι , του Γκαίτε, ακόμα και του Παπαδιαμάντη και του Καρκαβίτσα !

4. Λογοκρίθηκε ακόμα και ο «Επιτάφιος του Περικλή», ενώ απαγορεύθηκε και η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή που επρόκειτο να ανεβαστεί στο Εθνικό Θέατρο. Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, η παράσταση ανεβάστηκε, χωρίς όμως κάποιους «επιλήψιμους» στίχους. Γνωστός ηθοποιός είχε αφηγηθεί στην ΕΡΤ (12/9/84) την προσωπική του εμπειρία :«Με κάλεσαν στην Ασφάλεια του Μεταξά για απολογία επειδή παρουσιάζω κομμουνιστικά έργα. Τους ρώτησα να μου πουν ποια έργα που ανεβάζω είναι κομμουνιστικά και μου απάντησαν : “Ο Πλούτος” του Αριστοφάνη και “Ο κατά φαντασία ασθενής” του Μολιέρου»….

5. Με την επίθεση των Ιταλών στις 28/10/1940 στην Αθήνα κάποιοι άλλοι το γλεντούσαν . Πρόκειται για τους αξιωματούχους της νεολαίας της ΕΟΝ του Ι. Μεταξά οι οποίοι γύριζαν με τις κούρσες στην Αθήνα γλεντούσαν στα πολυτελή γραφεία τους με το κονιάκ , τα σύκα, τα γλυκά που πρόσφερε ο λαός για τους στρατιώτες , σπαταλώντας τα λεφτά που έδινε ο κόσμος από το υστέρημά του. Συνέχιζαν την κραιπάλη τους με άφθονο κρασί και ποτό στα συμπόσια των βαθμοφόρων της ΕΟΝ. Μετά την κατάρρευση του μετώπου βρέθηκαν ολόκληρες αποθήκες της ΕΟΝ με δέματα συγκεντρωμένα από την αρχή του πολέμου που οι «ηγέτες» της νεολαίας περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία να τα πουλήσουν, όσα είχαν μείνει βέβαια, διότι τα περισσότερα τα είχαν ήδη δώσει στο εμπόριο ή τα είχαν μοιράσει μεταξύ τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
14) Οι αντιφασίστες την εποχή του Χίτλερ!
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Σαν Σήμερα το 1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6000 Έλληνες νεκρούς
30) Οι τρεις βομβαρδισμοί του Πειραιά από τους “συμμάχους”
31) Η ειλικρίνεια του Γκαίμπελς
32) Ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από την φωνή του Γκαίμπελς
33) ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
34) Χίτλερ: Η αστάθεια του μεροκάματου είναι η πιο σοβαρή πληγή της αστικής οικονομίας
35) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
36) Αρθρογράφοι πράκτορες του Σιωνισμού αθωώνουν τους Άγγλοαμερικάνους και ενοχοποιούν τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές!
37) Η πείνα της Κατοχής – Τα ψέμματα καταρρίπτονται!
38) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
39) Η «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» ξαναζεί
40) Η Συνωμοσία κατά της Νορβηγίας και η 6η Απριλίου 1941
41) Ο εργάτης και ο αγρότης στον εθνικοσοσιαλισμό
42) Γκαίμπελς: Δεν είναι τα λεφτά, η εργασία και ο αγώνας είναι αυτά που μας απελευθερώνουν
43) «Κάθε αγώνας για την απελευθέρωση ενός λαού αναπτύσσει μέσα του τον πατριωτισμό» – ΧΙΤΛΕΡ
44) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσώρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!
45) Εθνικισμός και Σοσιαλισμός
46) O Adolf Hitler εξηγεί…
47) Η Προφητεία του Χίτλερ
48) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!
49) Τα SS προστάτεψαν τους Έλληνες στρατιώτες από τους Ιταλούς οι οποίοι θέλανε να τους πάρουνε αιχμάλωτους
50) Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!
51) ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
52) Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ
53) Η ιστορία του Τιτανικού, γυρισμένη στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ξεμπροστιάζει τις συνέπειες του καπιταλισμού.
54) Ο αιώνιος Εβραίος (1933) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
55) H Συμμετοχή των Ρόθσιλντ στο Βατερλώ (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
56) Αποκρυφιστικές Δυνάμεις (1943) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
57) Ο Εβραίος Süß (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
58) Η απελευθέρωση της Ευρώπης
59) Leon Degrelle: Ο Χίτλερ σεβόταν πλήρως τις άλλες φυλές!
62) Τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός – Ενάντια στην καπιταλιστική δεξιά και την μαρξιστική αριστερά!
63) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
64) Leon Degrelle: «Για μένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».
65) Εθνικοσοσιαλίστρια Vs Φεμινίστριας
66) Γκέμπελς: Στο διάβολο λοιπόν ο Μαρξισμός , διότι αποτε­λεί διαστρέβλωση του σοσιαλισμού !
67) Η γυναίκα ως πολίτης του φυλετικού κράτους
68) Γιατί ο Χίτλερ δεν κατασκεύασε την ατομική βόμβα;
69) Tι μας έδωσαν οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Αμερικανός Εθνικοσοσιαλιστής Matt Koehl
70) Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!
71) Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.
72) Rockwell κατά Ακροδεξιάς: Είναι δειλοί, ηττοπαθείς! Έχουν αποτύχει! Μόνο μία Εθνικοσοσιαλιστική παγκόσμια επανάσταση θα μας σώσει!
73) Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό
74) Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!
75) Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές συνέλαβαν τον αποκρυφιστή Karl Germer λόγω της φιλίας του με τον Σατανιστή Μασόνο Aleister Crowley
76) Όταν το Γ’ Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
77) Η αντικαπνιστική εκστρατεία των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών
78) Το Γ’ Ράιχ έβγαζε ντοκιμαντέρ υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων ενάντια στην Εβραϊκή σφαγή “Kosher”.
79) «Οι Ναζί, τα κρεματόρια και οι φούρνοι» – Τι ισχύει τελικά;;!
80) Ο Χίτλερ απαντάει σε όσους τον λένε συστημικό και τον καταδικάζουν!
81) Χίτλερ: Τα κόμματα είναι ίδια, ελεγχόμενα και διχάζουν το λαό!
82) Ο Χίτλερ όχι μόνο διέλυσε τις μασονικές στοές της Γαλλίας αλλά τις έκανε έκθεμα εξευτελίζοντας τες!
83) Ομιλία του Εθνικοσοσιαλιστή Hermann Göring υμνεί τους 300 Σπαρτιάτες
84) Ο μαύρος αθλητής των ΗΠΑ Jesse Owens εξυμνεί την Εθνικοσοσιαλιστική φιλοξενία και γκρεμίζει τα ψέμματα των Σιωνιστών!
85) Χίτλερ: Οι πλουτοκράτες προωθούν τη διάκριση των τάξεων παγκοσμίως!
86) Ο Χίτλερ αναλύει το πως οι τράπεζες κλέβουν τον κόσμο και μιλάει για 2 κόσμους!
87) Ο Χίτλερ εξηγεί γιατί η δημοκρατία είναι το πιο άθλιο πολίτευμα!
88) Γκαίμπελς: Προσπαθούν να καταστρέψουν την πολιτισμένη Ευρωπαϊκή φυλή!
89) Ψεύτικες φωτογραφίες θυμάτων του ολοκαυτώματος. Το μεγαλύτερο HOAX της ιστορίας!
90) Η άριστη φιλοξενία των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Μέχρι και πισίνα τους παρείχαν!
91) Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή! Νικήσαμε!
92) Oswald Mosley: Ο Βρετανός εθνικιστής ηγέτης που προσπάθησε να σταματήσει τον Β’ παγκόσμιο!
93) Η απόλυτη διάψευση των λασπολόγων που διαδίδουν ότι ο Χίτλερ ήταν πράκτορας των Ρότσιλντ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
94) Όταν ο Χίτλερ φυλάκισε τον Βαρώνο Luis De Rothschild και κατάσχεσε τη τράπεζα του!!!
95) Ο Χίτλερ φρόντισε να μην έχουν θέση οι Μάρτυρες του Ιαχωβά στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία
96) Το Γ’ Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο εργαλείο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν τη παγκόσμια κυριαρχία τους!
97) Βιβλίο του Γ’ Ράιχ: Καπιταλιστές, μαρξιστές, προλετάριοι, μασόνοι, μπουρζουαζία ,αστική τάξη όλοι στο άρμα του διεθνισμού .
98) Η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία προειδοποιούσε: Ο Εβραίος βλέπει κάθε μη Εβραίο ως υπηρέτη του δηλαδή ΓΚΟΪΜ
99) Τα SS προειδοποιούσαν: Ο κίνδυνος του Αμερικανισμού – Ένας κρυφός τρόπος καταστροφής της νεολαίας!
100) Το Γ’Ράιχ εξηγεί πως Σιωνισμός είναι η καθιέρωση μιας ενοποιημένης Εβραϊκής ηγεσίας (Ισραήλ).
101) Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ – Άλλη μια εβραϊκή απάτη
102) Χίτλερ: Απελευθερώνουμε λαούς, οι Άγγλοι τους αιματοκυλίζουν
103) Χίτλερ: Ήμουν υπερβολικά ειρηνιστής
104) Χίτλερ: Η Αγγλία δημιουργεί ταξικές διαφορές
105) ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;
106) Ομολογία Βρετανού πιλότου: Πρώτοι επιτεθήκαμε στους Γερμανούς ώστε να δημιουργήσουμε πολεμική ψύχωση!
107) Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β’ παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου!
108) Walter Gross: Πριν από την έλευση του Χίτλερ, δικαιολογούσαν δολοφόνους και ο προοδευτισμός κήρυττε να μην κάνουμε παιδιά!
109) Φυλετικές αρχές του Γ’Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!
110) Ο Χίτλερ κατακεραυνώνει τον Αγγλόδουλο Μεταξά! 
111) Leon Degrelle: Χάσαμε εξ΄αιτίας του Mussolini. Επιτέθηκε αναίτια στην Ελλάδα, έδωσε αφορμή στους Άγγλους να μπούνε, και μας βρήκε ο χειμώνας!
112) “Κυρίαρχη Φυλή” – Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!
113) Η Εθνικοσοσιαλιστική φιλανθρωπική οργάνωση Lebensborn βοηθούσε ανύπαντρες και οικονομικά αδύναμες μητέρες.
114) Ευγονική – Η επιστήμη η οποία προσπαθεί να πετύχει τον εξευγενισμό του ανθρώπινου γένους.
115) Tο Πρόγραμμα του Κόμματος του Χίτλερ, γνωστό και ως «Πρόγραμμα των 25 σημείων».
116) Ένας Ρότσιλντ έσωσε τον Μακελάρη Τσώρτσιλ από σχέδιο δολοφονίας που είχαν καταστρώσει Εθνικοσοσιαλιστές.
117) Αδόλφος Χίτλερ: Η απάντηση για τις σφαγές στη Πολωνία
118) Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ”ΣΤΡΑΣΣΕΡΙΣΜΟΥ” – Στρασσερισμός = Εθνικομπολσεβικισμός = Εβραϊκός μπολσεβικισμός
119) Χίτλερ: Η δημοκρατία αποτελεί το πεδίο καλλιέργειας της πανούκλας του Μαρξισμού και είναι πρόδρομος της.
120) ΧΙΤΛΕΡ: Ο απώτερος σκοπός του Εβραίου είναι η νίκη της δημοκρατίας και η κυριαρχία του κοινοβουλευτισμού.
121) ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ
122) Ραδιοφωνικό διάγγελμα του Γ’ Ράιχ για την προστασία των ζώων και την κατάργηση των πειραμάτων επι αυτών
123) Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.
124) Οι εθνικοσοσιαλιστές μετέτρεψαν τον Χριστιανισμό σε Θετικό Χριστιανισμό αφαιρώντας την εβραϊκή προπαγάνδα της Βίβλου..
125) Οι Εθνικοσοσιαλιστές Γερμανοί παστωμένοι στα πεζοδρόμια, χειροκροτούσαν Ελληνική παρέλαση. Ζητοκραύγαζαν: “Ζήτω το Έλλενος!”
126) Το Βιβλίο του Γ Ράιχ που πρότεινε τη λύση για την παγκόσμια ειρήνη και το τέλος των πολέμων.