ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η “OTPOR” που βοηθούσε τζιχαντιστές βρίσκεται πίσω από την “εξέγερση” στο Λίβανο!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η "OTPOR" που εκπαίδευε τζιχαντιστές βρίσκεται πίσω από την "εξέγερση" στο Λίβανο!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η “OTPOR” που εκπαίδευε τζιχαντιστές βρίσκεται πίσω από την “εξέγερση” στο Λίβανο!

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Ο Guaido είναι πράκτορας της CIA, εκπαιδεύτηκε από την OTPOR που βοήθησε τους αποκεφαλιστές Ισλαμιστές του Morsi!

2)«Aραβική Άνοιξη Νο2» σε Ιράκ, Λίβανο με στόχο και πάλι την αποσταθεροποίηση της Συρίας.

«Οι διαμαρτυρίες στο Λίβανο δεν είναι αυθόρμητες…
ορισμένες ομάδες ακτιβιστών συνδέονται με ξένες πρεσβείες…»
Χασάν Νασράλα, 25 Οκτώβρη 2019
[Βλέπε σε: Χεζμπολάχ: Λαός, Πίστη κι Αντίσταση… Πρεσβείες πίσω από τις διαμαρτυρίες!]

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η "OTPOR" που βοηθούσε τζιχαντιστές βρίσκεται πίσω από την "εξέγερση" στο Λίβανο!6Σήμερα στη Βηρυτό είχαμε την πλήρη επιβεβαίωση του Γενικού Γραμματέα της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, του ηγέτη της Αντίστασης.

Σήμερα στο κέντρο της “λαϊκής εξέγερσης που συγκλονίζει τον Λίβανο” (όπως χαρακτηρίζει την “πολύχρωμη εξέγερση” στο Λίβανο η “Αυγή”, η επίσημη εφημερίδα της εγχώριας ιμπεριαλιστικής “αριστεράς”), δέσποζε το σύμβολο της “OTPOR” (the People’s Movement) του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με τη χρηματοδότηση του “φιλάνθρωπου” Σόρος.
“Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια” κι η συνταγή δοκιμασμένη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η "OTPOR" που εκπαίδευε τζιχαντιστές βρίσκεται πίσω από την "εξέγερση" στο Λίβανο!‘Έτσι, για το ρεπορτάζ, να θυμόμαστε… Πριν είκοσι (20) χρόνια εμφανίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου ένας νεαρός φοιτητής από την Βενεζουέλα, με πολλά χρήματα κι οργάνωσε την “πολύχρωμη επανάσταση” Otpor εναντίον του Μιλόσεβιτς και μετά από λίγους μήνες επέστρεψε στη Βενεζουέλα με τη φήμη του πράκτορα της Cia.
Το όνομα του Juan Guaidó.[Βλέπε σε: Από τους αγώνες εναντίον του κομμουνιστή-δικτάτορα Μιλόσεβιτς… αυτοανακηρυγμένος πρόεδρος Βενεζουέλας!

Αυτή η “Σχολή” για τις “Πολύχρωμες Επαναστάσεις” σε πρώην σοσιαλιστικές χώρες όπως Ουκρανία και Γεωργία. Η εκπαίδευση πρακτόρων κάθε λογής και κυρίως αυτών με “αριστερό-επαναστατικό” προφίλ για τις “Εξεγέρσεις των Ανοίξεων” των στελεχών-ακτιβιστών συνεχίστηκε στις ΗΠΑ και το Μεξικό με τα αιματηρά οδοφράγματα “guarimbas”.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η "OTPOR" που εκπαίδευε τζιχαντιστές βρίσκεται πίσω από την "εξέγερση" στο Λίβανο!Αυτής της “Σχολής” η ακτιβίστρια της “πολύχρωμης επανάστασης στην Ουκρανία”, η Inna Shevchenko, που συμμετείχε και στην ίδρυση του “πανευρωπαϊκού κινήματος” DiEM25 του κυρίου Βαρουφάκη στο Μιλάνο.

Αυτής της “Σχολής”, εκπαιδευμένοι στις “εξεγέρσεις για δημοκρατία κι εναντίον της διαφθοράς”, ο εξπέρ του διαδικτύου Tarek Amr από την Αίγυπτο (που οργάνωσε τη μεγάλη “λαϊκή επανάσταση” από το διαδίκτυο και γι’ αυτό δέχθηκε τα συγχαρητήρια ακόμη κι από τον Ομπάμα σε ειδική τελετή) κι η μεγάλη ακτιβίστρια της “εξέγερσης” από την Τυνησία Amira Yahyaoui, που τιμήθηκαν και στη δική μας πατρίδα.
“Εξεγέρσεις για δημοκρατία κι εναντίον της διαφθοράς”… στην Γιουγκοσλαβία, την Αίγυπτο, τη Λιβύη, το Ιράν, το Χονγκ Κονγκ και πάει λέγοντας…
Η “συνταγή” Στέιτ Ντιπάρτμεντ είναι γνωστή, κι οι δημοσιογραφικές τσούλες πρόθυμες:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η "OTPOR" που εκπαίδευε τζιχαντιστές βρίσκεται πίσω από την "εξέγερση" στο Λίβανο!11

2011, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου τους bloggers της “αραβικής άνοιξης” Tarek Amr και Amira Yahyaoui (πηγή φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρέου)

«Οι τρόποι αυτοί συνίστανται στην διείσδυση σε πολιτικών ομάδων αντιπολίτευσης των κυβερνήσεων που σκοπεύουν να ανατρέψουν, χρηματοδοτώντας και καθοδηγώντας την ανάπτυξή τους, για να προετοιμάσουν το κλίμα στα ΜΜΕ με τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και, φθάνοντας στο σωστό επίπεδο κοινωνικοπολιτικής αναταραχής οργανώνουν μεγάλη και δαπανηρή διαδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δικοί τους μυστικοί στρατιωτικοί ή οι άνδρες των τοπικών μυστικών υπηρεσιών που έχουν ήδη εξαγοραστεί, θα έχουν το καθήκον να ανοίγουν πυρ εναντίον των διαδηλωτών.

Για ότι συμβεί θα κατηγορηθεί για το “καθεστώς” ή ο Πρόεδρος που πρέπει να ανατραπεί και κατά τη διάρκεια της επόμενης διαδήλωσης θα αρκεί να πυροβοληθούν διαδηλωτές και αστυνομικοί ώστε να προκαλέσουν την κοινωνική και πολιτική αντιπαράθεση, στην οποία αναγκάζονται να προσχωρήσουν και τα πιο μετριοπαθή στοιχεία της αντιπολίτευσης ‘ώστε να υποχρεωθούν να ταχθούν με τους εξεγερμένους που καθοδηγούν οι μυστικές υπηρεσίες. Η παγκόσμια καμπάνια των ΜΜΕ πυροδοτεί και τον εμφύλιο πόλεμο που μπορεί να αρχίσει. Έτσι έγινε στην Τσετσενία, στα Βαλκάνια, στη Λιβύη, στη Συρία και πιο πρόσφατα στη Βενεζουέλα»
Jesse Ventura, πρώην κυβερνήτης της Μινεσότα [Βλέπε σε: Οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διδαχθούν πως δεν πρέπει να πιστεύουν στα ΜΜΕ].

2011, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου τους bloggers της "αραβικής άνοιξης" Tarek Amr και Amira Yahyaoui (πηγή φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρέου)77Μετά την τεράστια ήττα του ιμπεριαλισμού στη Συρία κι αφού μετέφεραν τους Κούρδους λακέδες τους στην Ντέιρ αλ-Ζορ να φυλάνε τα πετρέλαια που κλέβουν από το λαό της Συρίας, ξεκίνησε η επιχείρηση αποσταθεροποίησης του Λιβάνου, με στόχο τον εμφύλιο και τη σταθεροποίηση του Σιωνιστικού κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη.

Όταν ο Χασάν Νασράλα τόνιζε πως «Οι διαμαρτυρίες στο Λίβανο δεν είναι αυθόρμητες… ορισμένες ομάδες ακτιβιστών συνδέονται με ξένες πρεσβείες…», οι επιτελείς του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και της Μοσάντ χαμογελούσαν αφού είχαν ήδη εξασφαλίσει την κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή “αριστερά”, τα ΜΜΕ, την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία και κυρίως τους “ελευθεριακούς αριστερούς δημοσιογράφους”.

Η ιμπεριαλιστική αριστερά μας θεωρεί όλους χρυσόψαρα…

Ο Talal Sillo “στρατηγός” του YPG (οι “Κούρδοι made in israel” διαθέτουν περισσότερους “στρατηγούς” από ότι το ΝΑΤΟ, αφού κάθε φύλαρχος έχει καμιά 10ρια στρατηγούς), εκπρόσωπος τύπου του αμερικανοισραηλινού κατασκευάσματος, του δήθεν προοδευτικού κι αριστερού YPG, ανακοινώνει τη δήθεν κατάκτηση της Ράκα, την οποία παρέδωσαν οι τζιχαντιστές στις ΗΠΑ-Κούρδους-FSA.

2011, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου τους bloggers της "αραβικής άνοιξης" Tarek Amr και Amira Yahyaoui (πηγή φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρέου)333Οι σημαίες των φονιάδων του FSA (ελεύθερου συριακού στρατού) τον πλαισιώνουν κι ανεμίζουν μαζί με εκείνες των φυλάρχων που πολέμησαν να φύγει ο  Άσαντ.
Σήμερα οι δολοφόνοι του FSA, ως γνήσιοι μισθοφόροι υπηρετούν όποιον πληρώνει καλύτερα.

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πολιτικός επιστήμονας, “αναλυτής” για να δει τι συμβαίνει στο Λίβανο.
2011, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου τους bloggers της "αραβικής άνοιξης" Tarek Amr και Amira Yahyaoui (πηγή φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρέου)Όμως, πρέπει να εξηγήσουμε, να αναρωτηθούμε γιατί το αυτονόητο δεν “συγκινεί” κανένα κόμμα ή κίνημα, κανένα ΜΜΕ και δημοσιογράφο.

Αρκεί μια ματιά στον λεγόμενο “προοδευτικό χώρο” για να κατανοήσουμε πως δεν υπάρχει έλλειψη γνώσης ή πληροφόρησης, αλλά μια γενική κατεύθυνση που υπηρετούν πιστά, προσφέροντας υπηρεσίες στη “νέα τάξη”:

* Το ΑΠΕ, όπως και με την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, κρατάει τα σκήπτρα και “γνωμοδοτεί” περί “καθεστώτος” στο Λίβανο: Κρατώντας σημαίες του Λιβάνου και ζητώντας την ανατροπή του καθεστώτος, πολλές χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν απόψε τους δρόμους της Βηρυτού και άλλες μεγάλων πόλεων, λίγες ώρες μετά την ογκώδη συγκέντρωση των υποστηρικτών του προέδρου Μισέλ Αούν…”.

* “Εφημερίδα των Συντακτών”: “Οι διαδηλωτές στον Λίβανο γίνονται δημιουργικοί καθώς κλείνουν τους δρόμους…”.
* Η “Αυγή” μας δίνει το στίγμα της συστράτευσης με τους ιμπεριαλιστές: “λαϊκή εξέγερση που συγκλονίζει τον Λίβανο…”.
* Η “iskra” της πάλαι ποτέ ΛαΕ του Λαφαζάνη, μας εμφανίζει κάποιον Κώστα Ράπτη, ως ειδικό “αναλυτή” που αφού αναμασάει σε πιστή μετάφραση τα δυτικά πρακτορεία, καταλήγει: “τα δίκαια αιτήματα των διαδηλωτών για μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος…”.