Για τους μισθοφόρους του Ισραήλ που έκοβαν κεφάλια στη Συρία τα κράτη έχουν προβλέψει διαδικασίες επανένταξης στον κοινωνικό ιστό.


Για τους μισθοφόρους του Ισραήλ που έκοβαν κεφάλια στη Συρία τα κράτη έχουν προβλέψει διαδικασίες επανένταξης στον κοινωνικό ιστό.Για τους μισθοφόρους του Ισραήλ που έκοβαν κεφάλια στη Συρία τα κράτη έχουν προβλέψει διαδικασίες επανένταξης στον κοινωνικό ιστό.

Για τους μισθοφόρους του Ισραήλ που έκοβαν κεφάλια στη Συρία παριστάνοντας τους θεοσεβούμενους μουσουλμάνους …τα κράτη έχουν προβλέψει διαδικασίες επανένταξης στον κοινωνικό ιστό.

Θα τους μεταχειριστούν ως ήρωες πολέμου …αντί να τους εκτελέσουν για τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά αμάχων.

Θα τους ξαναχρειαστούν προφανώς .

Ατιμώρητοι έμειναν κι όλοι όσοι έκοβαν κεφάλια Σέρβων για λογαριασμό του ΝΑΤΟ όπως κι αυτοί που έκοβαν κεφάλια φιλορώσων στην Ουκρανία πρόσφατα. Ούτε οι εγκληματίες του Ελληνικού εμφυλίου τιμωρήθηκαν ποτέ. Αντιθέτως πήραν καρέκλες εξουσίας και συντάξεις.

Η Αυτοκρατορία χτίζεται από ψυχρούς επαγγελματίες εγκληματίες …κι όχι από βλαμμένους σαν εμάς.

Σε ‘καραντίνα’ οι 100 Αλβανοί τζιχαντιστές που γύρισαν στην Αλβανία

Από τους 100 Αλβανούς που εντάχθηκαν στην τρομοκρατική οργάνωση του ISIS στη Συρία και στο Ιράκ, μερικοί από τους οποίους επέστρεψαν στη χώρα, αναμένεται να μπουν σε ειδική επιτήρηση από τις αλβανικές αρχές.

Ο αριθμός των 100 Αλβανών τζιχαντιστών έγινε γνωστός από τον διευθυντή του κέντρου του βίαιου εξτρεμισμού, Αγκρόν Σογιάτι.

Ο Σογιάτι, μιλώντας σε στρογγυλό τραπέζι με εκπροσώπους του ΟΑΣΕ, δήλωσε ότι «Περίπου 1.000 πολίτες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, μεταξύ των οποίων πάνω από 100 Αλβανοί εντάχθηκαν στον πόλεμο στη Συρία και το Ιράκ, στο πλευρό της τρομοκρατικής οργάνωσης του ISIS και της Al Nusra, σήμερα πάνω από 500 από αυτούς βρίσκονται στη διαδικασία της επιστροφής».

«Η Αλβανία βρίσκεται στο τέλος του σχεδίου δράσης για το τμήμα των μελών των τρομοκρατικών οργανώσεων, που περιμένουν να επιστρέψουν και να επανενταχθούν», κατέληξε ο Σογιάτι.

Στη διάρκεια των συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν στη συνάντηση, ο πρέσβης του ΟΑΣΕ, Μπέρναντ Μπόρτσαρντ (Bernad Borchardt) αναφέρθηκε στην κατάσταση των φυλακών στην Αλβανία στο πλαίσιο του εξτρεμισμού.

Σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι, μέσω στενής συνεργασίας, οι φυλακές στην Αλβανία θα μπορούσαν να μετατραπούν σε κέντρα επανένταξης των ατόμων που ενέχουν κινδύνους για την κοινωνία.

«Μέσω της συνεχιζόμενης συνεργασίας, οι φυλακές της Αλβανίας μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για επανένταξη. Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις αρμόδιες αρχές για την πρόληψη και την καταπολέμηση του βίαιου εξτρεμισμού στις φυλακές και την υπηρεσία δοκιμαστικής επανένταξης μέσω μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης», δήλωσε ο επικεφαλής της παρουσίας του ΟΑΣΕ.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι το σχέδιο για την πρόληψη και την καταπολέμηση του βίαιου εξτρεμισμού και της ριζοσπαστικοποίησης που οδηγεί στην τρομοκρατία στις φυλακές ξεκίνησε το 2017 και χρηματοδοτείται από την αυστριακή, τη σουηδική, τη γερμανική και την ιταλική κυβέρνηση.

newsbomb.al, vizionplus.tv