Τι καταγωγής ήταν όσοι συμμετείχαν στο απόρρητο σχέδιο κατασκευής της Ατομικής Βόμβας;;;!


Τι καταγωγής ήταν όσοι συμμετείχαν στο απόρρητο σχέδιο κατασκευής της Ατομικής Βόμβας;;;!

https://www.timesofisrael.com/how-a-handful-of-jewish-codebreakers-helped-win-the-great-wars/?fbclid=IwAR2wV_K6-LZS0z6L84Par28JcDWz3_OyH8FTGJqA-RSOEP8XpFDVeHhPlGA

Πώς γίνεται οι κορυφαίοι κρυπτολόγοι , υπεύθυνοι για την κρυπτογράφηση/αποκρυπτογράφηση των στρατιωτικών επικοινωνιών του Β’ΠΠ των ΗΠΑ να μην είναι ακριβώς Αμερικανοί όπως και όλοι οι επιστήμονες που συμμετείχαν στο απόρρητο σχέδιο κατασκευής της Ατομικής Βόμβας Manhattan Project.

Για κάποιον περίεργο λόγο στην Αμερική δεν εμπιστεύονται ποτέ Αμερικανούς στα πιο ακριβά και μυστικά πρότζεκτ που χρηματοδοτούν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι. Ούτε καν στο Υπουργείο Οικονομικών και στο Υπουργείο Εξωτερικών δεν μπαίνει εύκολα Αμερικανός.

Σύντομα ούτε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα είναι Αμερικανός.
Με τη βόμβα στη Χιροσίμα που σχεδίασαν μερικοί επιζήσαντες του “Ολοκαυτώματος”…κάηκαν σε ένα μόλις λεπτό πάνω από 66.000 άμαχοι.

Τα “μαθήματα” που δίνουν οι τοκογλύφοι σε όσους αμφισβητήσουν την εξουσία τους είναι πάντα θεαματικά κι αξέχαστα για τα θύματά τους…αλλά οι πράκτορες Ιστορικοί φροντίζουν να τα ξεχνούν κι αυτοί και όλοι όσοι εμπιστεύονται την προπαγάνδα των βιβλίων τους.

 

Τι καταγωγής ήταν όσοι συμμετείχαν στο απόρρητο σχέδιο κατασκευής της Ατομικής Βόμβας;;;!Τι καταγωγής ήταν όσοι συμμετείχαν στο απόρρητο σχέδιο κατασκευής της Ατομικής Βόμβας;;;!2Τι καταγωγής ήταν όσοι συμμετείχαν στο απόρρητο σχέδιο κατασκευής της Ατομικής Βόμβας;;;!3Τι καταγωγής ήταν όσοι συμμετείχαν στο απόρρητο σχέδιο κατασκευής της Ατομικής Βόμβας;;;!4Τι καταγωγής ήταν όσοι συμμετείχαν στο απόρρητο σχέδιο κατασκευής της Ατομικής Βόμβας;;;!5Τι καταγωγής ήταν όσοι συμμετείχαν στο απόρρητο σχέδιο κατασκευής της Ατομικής Βόμβας;;;!6Τι καταγωγής ήταν όσοι συμμετείχαν στο απόρρητο σχέδιο κατασκευής της Ατομικής Βόμβας;;;!7Τι καταγωγής ήταν όσοι συμμετείχαν στο απόρρητο σχέδιο κατασκευής της Ατομικής Βόμβας;;;!8Τι καταγωγής ήταν όσοι συμμετείχαν στο απόρρητο σχέδιο κατασκευής της Ατομικής Βόμβας;;;!11Τι καταγωγής ήταν όσοι συμμετείχαν στο απόρρητο σχέδιο κατασκευής της Ατομικής Βόμβας;;;!111