Κανείς δεν θέλει τους λαούς να συνειδητοποιήσουν πως παίζεται το παιχνίδι


Κανείς δεν θέλει τους λαούς να συνειδητοποιήσουν πως παίζεται το παιχνίδι

Οι τοκογλύφοι καταφέρνουν να ματώνουν όσους λαούς συμμαχήσουν με τη Ρωσία. Και μάλιστα ξέρουν να κρατούν αυτά τα εγκλήματα μακριά από τη δημοσιότητα …εφόσον οι ίδιοι ελέγχουν και τα περισσότερα ΜΜΕ. Παραδίδουν μαθήματα θανάτου που μένουν αξέχαστα στους ανθρώπους …όσους δηλαδή επιζήσουν από την εκδικητικότητά τους. Φυσικά οι ίδιοι κρύβονται πίσω από άλλα καταχρεωμένα έθνη που τα χειραγωγούν λόγω των χρεών τους και λόγω των διεφθαρμένων ηγετών τους. Ακόμα κι αν θελήσουν τα θύματα να εκδικηθούν … δεν μπορούν να φανταστούν ποιος είναι ο πραγματικός εντολέας κι έτσι ο οργή διοχετεύεται αλλού.

Έβαλαν τους Αμερικανούς να ισοπεδώσουν το Ιράκ και τη Λιβύη, έβαλαν τους Σαουδάραβες να χρηματοδοτήσουν το ISIS , έβαλαν τους Άγγλους να επιτεθούν στους Κινέζους, έβαλαν τους Βέλγους να αφανίσουν 20.000.000 Κονγκολέζους, έβαλαν τους Οθωμανούς να αφανίσουν τους Αρμένιους, έβαλαν τους Κεμαλιστές να αφανίσουν τους Έλληνες , έβαλαν τους Γάλλους να ισοπεδώσουν την Αλγερία κοκ …

 

Κανείς δεν θέλει τους λαούς να συνειδητοποιήσουν πως παίζεται το παιχνίδι

Κανείς δεν θέλει τους λαούς να συνειδητοποιήσουν πως παίζεται το παιχνίδι4

Ο Γερμανός Πρέσβης Hans Freiherr von Wangenheim είχε φίλο τον περιούσιο έμπορο όπλων Alexander Parvus … μέσω του οποίου η Μοναρχική Γερμανία …χρηματοδότησε τους «αυθόρμητους αντικαπιταλιστές» να ανατρέψουν τον Τσάρο.

 

Κανείς δεν θέλει τους λαούς να συνειδητοποιήσουν πως παίζεται το παιχνίδι2
Και κάπως έτσι πέθαναν εκατομμύρια Ρώσοι …προκειμένου να αποκτήσουν κυβέρνηση από ΜΗ Ρώσους.
Τα αποσπάσματα είναι από εδώ:
https://ardin-rixi.gr/archives/219155

Κανείς δεν τολμάει να αποδομήσει την Κόκκινη Επανάσταση… Ούτε καν ο «παντοδύναμος» Πούτιν … Κανείς δεν θέλει τους λαούς να συνειδητοποιήσουν πως παίζεται το παιχνίδι …γιατί όταν κληθούν να πάνε πολεμήσουν για την πατρίδα, για την «ελευθερία και την ανεξαρτησία» ή ενάντια στον ταξικό εχθρό , … προφανώς θα φέρουν αντιρρήσεις.
Για την ιστορία του Alexander Parvus ..του οποίου το όνομα το έχουν διαγράψει από παντού στα χιλιάδες βιβλία που γράφτηκαν για την Κόκκινη Επανάσταση μπορείτε να μάθετε σ’αυτό το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από την Κρατική Ρωσική Τηλεόραση.
Δεν πάει σε βάθος αλλά τώρα που έχουμε καταλάβει πως γίνονται οι «αυθόρμητες» επαναστάσεις … είναι όλα τόσο αυτονόητα.