Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.


Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.22666Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.

Όταν οι βρικόλακες της τοκογλυφίας διαισθανθούν ότι μπορεί να μην πληρωθούν στην ώρα τους … συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Για παράδειγμα μπορεί να ανατραπεί μία κυβέρνηση και να τοποθετήσουν στη θέση των υπουργών ανθρώπους των τραπεζών… (Βλέπε Παπαδήμο).

Δηλαδή το πραξικόπημα , ακόμα και την κάθοδο των τανκς την έχουν στο τσεπάκι τα μεγάλα αφεντικά. Όταν το 2012 η Αργεντινή ετοιμάστηκε να ΜΗΝ πληρώσει ένα ομόλογο που ανήκε σε ιδιώτη (περιούσιο τοκογλύφο) … είδε να κατάσχεται κρατικό πλοίο της που βρισκόταν σε λιμάνι της Γκάνα στην Αφρική.

Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.23

Οι Shylock σκοτώνουν για να ανατρέψουν κυβερνήσεις …ακόμα κι όταν δεν κινδυνεύουν δικά τους χρήματα. Αυτή η παράξενη σιωπή , αυτό το υπέροχο κλίμα και τα βιντεάκια που μας κάνουν να αισθανόμαστε ήρωες είναι η τρανταχτή απόδειξη ότι πιαστήκαμε κορόϊδα για πολλοστή φορά.

Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.13Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.22Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.15Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.16

Αυτά τα επικά και γλαφυρά του «ενωμένου» λαού που τα κατάφερε στα «δύσκολα» είναι η ανταμοιβή μας σε αέρα κοπανιστό …την ώρα που από τις δικές μας θυσίες κάποιοι θα γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι.

Όπως μας θυσίασαν στη Μικρασιατική Καταστροφή για να βάλουν στο χέρι τα πετρέλαια της Μοσούλης και μετά έγραφαν ρομαντικά ποιήματα για τους Έλληνες που οι Κεμαλιστές έριχναν στη θάλασσα,

Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.12

όπως μας θυσίασαν για να επαναφέρουν το Ελληνικό κοπάδι στο χαρέμι των τοκογλύφων γλυτώνοντας μας από την οικονομική λύτρωση του Χίτλερ… κι όπως μας θυσίασαν με τη Χούντα που οι ίδιοι ανέβασαν και μετά έβαζαν τον Clinton να μας ζητήσει συγνώμη …κι όπως ξαναθυσίασαν με τα Μνημόνια για να σώσουν τους κερδοσκόπους που είχαν Ελληνικά Ομόλογα στα χέρια.

Και φυσικά είμαστε ήρωες …όταν θυσιάζουμε χιλιάδες νέους στον πόλεμο …για να μπορούν οι Rothschild …να ελέγξουν ακόμα περισσότερους λαούς.

Ο Κορονοϊός φεύγοντας θα αφήσει πίσω του μία τεράστια καταστροφή … που ακόμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί. Μιλούν για 100 εκατομμύρια ανθρώπους που θα μείνουν ξαφνικά χωρίς δουλειά MONON στον τουριστικό τομέα … και χωρίς επιδόματα κορονοϊού.

Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.

Και για να ΜΗΝ πέφτουν κυβερνήσεις αλλά να παρουσιάζονται οι απατεώνες ως ήρωες πολέμου … και για να παίζει η ορχήστρα των ΜΜΕ το ίδιο ηρωικό εμβατήριο … προκειμένου να αισθανθούμε ήρωες και πολύ τυχεροί ως επιζήσαντες … ώστε να μην θεωρήσουμε και τόσο σημαντικό ότι θα χρειαστεί να μείνουμε χωρίς δουλειά ή χωρίς μαγαζί ή χωρίς εμπορεύματα … κάτι δεν πάει καλά.
Μας κάνουν να νιώσουμε ήρωες που δεν πεθάναμε από τον κορονοϊό …ενώ ήταν σχεδόν απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τις τελευταίες μέρες διακριτικά εντελώς … αναφέρουν όλα τα ΜΜΕ ότι η κρίση …(κοίτα σύμπτωση!) … έκανε τους πλούσιους …ακόμα πιο πλούσιους.

Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.4

Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.11

Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.5

Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.3

Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.1111

Την περίμεναν ή όχι … κάποιοι τραβήχτηκαν έγκαιρα έξω από τα χρηματιστήρια όσο οι κλόουν όπως ο «πατριώτης» Trump κι ο «πατριώτης» Johnson καθησύχαζαν τους μικρομετόχους ότι όλα είναι εντάξει.
Οι τοκογλυφοι προκάλεσαν πανικό μέσω FAKE NEWS περί θανατηφόρου ιού και οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι.22Οι μεγαλύτερες κομπίνες της ιστορίας των Χρηματιστηρίων βασίζονταν ΠΑΝΤΑ … ΜΑ ΠΑΝΤΑ …στα FAKE NEWS … στον καθησυχασμο ή στην πρόκληση τεράστιου πανικού… ώστε να αναγκάσουν τους πολλούς να πουλήσουν όσο-όσο … και να αγοράσουν οι λίγοι το Σύμπαν για μερικές δεκάρες.

Αυτή η σιωπή για το τι πραγματικά συμβαίνει στα χρηματιστήρια θυμίζει την ορχήστρα του πλοίου που έπαιζε χαλαρή μουσική την ώρα που βυθιζόταν ο Τιτανικός.
Τα συνεχή δελτία ειδήσεων με επικό soundtrack ανακοινώνουν θανάτους … ανθρώπων ενενήντα ετών με υποκείμενα νοσήματα …είναι ξεκάθαρα για αποπροσανατολισμό.

Κανείς δεν ξέρει πότε και σε τι κατάσταση θα βρεθούμε στο τέλος της κρίσης … Οι τοκογλύφοι , όπως και μετά από κάθε γενοκτονία , μετά από κάθε πόλεμο …θα είναι πολύ πιο ισχυροί.

Και είναι ικανοί να προκαλέσουν θάνατο και απώλειες τρισεκατομμυρίων …για να κερδίσουν οι ίδιοι μερικά δισεκατομμύρια επιπλέον.
Εμείς μένουμε με το συναίσθημα …οι άλλοι φεύγουν με τα δισεκατομμύρια στις offshore.