Οι φίλαθλοι ξεκίνησαν πόλεμο κατά της κάρτας του πολίτη!!!


Οι φίλαθλοι ξεκίνησαν πόλεμο κατά της κάρτας του πολίτη!!!

Οι φίλαθλοι ξεκίνησαν πόλεμο κατά της κάρτας του πολίτη!!!Οι φίλαθλοι ξεκίνησαν πόλεμο κατά της κάρτας του πολίτη!!!

Ἡ κάρτα τοῦ δουλοποιημένου πολίτου, διὰ ὐπογραφῆς κι ἀποφάσεως βαρουφάκη, ἐπισήμως, μέσῳ τῆς περιορισμένης μας προσβάσεως στοὺς λογαριασμούς μας (capital control), εἲναι ἐδῶ.
Δὲν στοχεύει στὴν μείωσιν τῆς φοροδιαφυγῆς φυσικά, ἐφ΄ ὅσον οὔτως ἤ ἄλλως τὰ …«δικά τους παιδιά», ποὺ τρῶν μὲ ὅλες τὶς πιθανὲς κι ἀπίθανες μεασέλες τους, παραμένουν ἀτιμώρητα καὶ ἐκτὸς στοχεύσεως.
Ὁ φουκαρᾶς τῆς γειτονιᾶς μας, ποὺ πάντα πλήρωνε καὶ φόρους καὶ εἰσφορὲς καὶ κάθε παλαβωμάρα οὔτε ἔφαγε, οὔτε πρόκειται νὰ φάῃ κάτι. Ὄχι γιατὶ εἶναι τόσο ἠθικός, ἀπαραιτήτως, ἀλλὰ διότι ὁ φόβος φυλᾶ τὰ ἔρημα.

Ἡ κάρτα, διὰ τῆς ὑπογραφῆς βαρουφάκη, κατ’ ἐντολὴν τῶν κέντρων ἐλέγχου τῆς ἐλευθερίας μας καὶ τῆς ἐλευθερίας κάθε μας συνανθρώπου, εἲναι ἐδῶ.
Ἐὰν ἐμεῖς δὲν ἀντιδράσουμε, μὲ ὅλα τὰ μέσα, θὰ ξημερώσουμε συντόμως μὲ τὴν σφραγίδα τους, ἀκόμη καὶ στὴν τελευταία μας …τρίχα.
Ἐμεῖς κινδυνεύουμε. Ἐμεῖς ἀντιδροῦμε.

Συγχαρητήρια στοὺς φιλάθλους τῶν ὁμάδων ποὺ ἀντέδρασαν.

Φιλονόη

Συγχαρητήρια στην Original 21.. Καλώς ήρθατε στον αγώνα μας και σας έχουμε κι ένα ευχάριστο νέο.. Ήρθαν σε επαφή με τους Έλληνες YouTubers και οι σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού.. Ήρθε η ώρα να ενωθούμε, εξωαγωνιστικά ενάντια
στην Νέα Τάξη Πραγμάτων..

Οι φίλαθλοι ξεκίνησαν πόλεμο κατά της κάρτας του πολίτη!!!

Οι φίλαθλοι ξεκίνησαν πόλεμο κατά της κάρτας του πολίτη!!!

ἀσυμπίεστος

Original κατά Κοντονή και ΑΜΚΑ στο ΟΑΚΑ (pic)
Με πανό και συνθήματα κατά του υφυπουργού Σταύρου Κοντονή και της αποφάσεως για την κάρτα φιλάθλου με χρήση ΑΜΚΑ εξέφρασε η Original την αντίδρασή της στο μέτρο, στον αγώνα ΑΕΚ-Τρίκαλα.

Οι φίλαθλοι ξεκίνησαν πόλεμο κατά της κάρτας του πολίτη!!!
Μορφή… συλλαλητηρίου πήρε ο αγώνας της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Περισσότεροι από 300 οπαδοί, μέλη της Original, εμφανίστηκαν στις κερκίδες φωνάζοντας συνθήματα κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, και του μέτρου για την κάρτα φιλάθλου με χρήση ΑΜΚΑ.

«Αριθμός Μητρώου Καταστολής Αξιοπρέπειας», ανέφερε το πανό που ύψωσαν κατά της κυβερνητικής αποφάσεως, για την οποία έχουν αντιδράσει οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ.
ἀσυμπίεστος
Κι εκεί που όλοι μας είχαν προδώσει.. Ήρθε η “Original” να μας ξεσηκώσει.. Ο αγώνας κατά του ηλεκτ. φακελώματος εξαπλώθηκε σε όλα τα γήπεδα..

.. και θα συνεχίσει μέχρι τέλους..
Άδειο το πέταλο της Original 21

Οι φίλαθλοι ξεκίνησαν πόλεμο κατά της κάρτας του πολίτη!!!

Συνεχίζεται η διαμαρτυρία των οργανωμένων για την κάρτα φιλάθου..
Η διαμαρτυρία των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, με «μπροστάρη» την Original 21, συνεχίζεται και στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το «πέταλο» που φιλοξενεί τους οπαδούς του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων, είναι άδειο λόγω του κυβερνητικού μέτρου για την κάρτα φιλάθλου και το μόνο που υπάρχει εκεί είναι δύο πανό που αναφέρουν: «Κάρτα-ΑΜΚΑ-Φακέλωμα-ΑΦΜ… Είναι ελεύθεροι πολίτες οι οπαδοί;» με την υπογραφή R21. Αυτό κράτησε για τα πρώτα 20 λεπτά περίπου του ματς, όταν και άνοιξαν οι πόρτες και οι οπαδοί που περίμεναν απέξω, μπήκαν με συνθήματα στις εξέδρες και έδωσαν αμέσως τον δικό τους ρυθμό. Μάλιστα, κατά την είσοδό τους χειροκροτήθηκαν από μερίδα του υπόλοιπου γηπέδου.
ἀσυμπίεστος

Αντιδράσεις οπαδών του ΠΑΟΚ για την κάρτα φιλάθλου..!!

Οι φίλαθλοι ξεκίνησαν πόλεμο κατά της κάρτας του πολίτη!!!Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την απόφαση της Πολιτείας για το μέτρο της κάρτας φιλάθλου. Οι οπαδοί του Δικεφάλου καλούν τον κόσμο της ομάδας να συμμετάσχει σε κινητοποιήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ:

«Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. μετά από στενή παρακολούθηση των τελευταίων γεγονότων και των εξελίξεων σε σχέση με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που αφορά στους οπαδούς, την κάρτα φιλάθλου, αλλά και την συνεχιζόμενη απαγόρευση οργανωμένων μετακινήσεων, επιλέγουμε να τοποθετηθούμε δημοσίως για να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις μας.

Εκεί που περιμέναμε μερικές κινήσεις αξιοκρατίας και ένα συνολικό ρυθμιστικό πλαίσιο για την στέγαση και την λειτουργία των συνδέσμων, είδαμε τις πατροπαράδοτες αόριστες πολιτικές εξαγγελίες/αρλουμπολογίες και τα συνηθισμένα μέτρα καταστολής. Μέσα σε 2-3 ημέρες, αρκετοί σύνδεσμοι του Π.Α.Ο.Κ, αλλά και άλλων ομάδων, που στεγάζονται στην επαρχία δέχτηκαν «φιλικές» επισκέψεις από την αστυνομία και αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στην αναστολή της λειτουργίας τους. Οι σύνδεσμοι που εδρεύουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, αλλά βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας.

Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να έρθει ένα περιπολικό που θα ζητήσει 1-2 χαρτιά και όταν διαπιστωθεί η έλλειψή τους τότε θα σφραγιστούν σύνδεσμοι με νόμιμα καταστατικά, ιστορία και χιλιάδες μέλη. Χαρτιά που η έκδοση τους απαιτεί χρόνο, συνεργασία με την ΠΑΕ, δικηγόρους και πάνω από όλα μία καθαρή εξήγηση για την όποια χρησιμότητα τους. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βρεθεί και άλλες φορές στο παρελθόν σε δύσκολη θέση, απλά τώρα έχουμε να κάνουμε με μία αδίστακτη κυβέρνηση που μεθυσμένη από την διπλή εκλογική επιτυχία της νοιώθει έτοιμη να ξεμπερδέψει μία και καλή με τους συνδέσμους αφού η συντριπτική πλειοψηφία της φοβισμένης κοινωνίας μοιάζει έτοιμη να δεχτεί τα πάντα.

Κάπως έτσι, είδαμε διθυράμβους από το σύνολο των ΜΜΕ σχετικά με την κάρτα φιλάθλου, το επίσημο φακέλωμα των οπαδών και τις προτροπές να τσακίσουν όσους διαφωνούν. Λες και σήμερα τα ελληνικά γήπεδα και τα εκδοτήρια εισιτηρίων έχουν την τεχνολογική υποδομή να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο, λες και υπάρχει λόγος να δίνεις τον ΑΜΚΑ ή το Ε9 ή το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων σου για να αγοράσεις ένα εισιτήριο, λες και δεν αρκεί το ονοματεπώνυμο και ο ΑΦΜ. Σας το λέμε από τώρα για να το ξέρετε: Εμείς πειραματόζωα, βολικοί συνεργάτες και ρουφιάνοι δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ.

Όσο για το αστείο μόνιμο επιχείρημα «αφού δεν κάνεις κάτι παράνομο δεν υπάρχει λόγος να αντιδράς» είναι προφανές ότι απευθύνεται σε άτομα με μειωμένη αντίληψη που δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν κάμερες μέσα στα σπίτια τους και στα αμάξια τους και για κάποιους αγνώστους λόγους θέλουν να ελέγχονται 24 ώρες το 24ωρο. Αν είναι έτσι να βγάλουμε και κάρτα ταβερνόβιου, μπαρόβιου, θεατρόφιλου, μουσικόφιλου και καπνιστή. Ακόμα και αν εξετάσουμε το θέμα από μία άλλη οπτική γωνία η χρησιμότητα του μέτρου δεν προκύπτει από πουθενά.

Υπόθεση: Μπαίνει το σωτήριο έτος 2016 και έχουμε όλοι κάρτα φιλάθλου με πλήρη στοιχεία, ακτινογραφίες θώρακα, φάκελο με τα σφραγίσματα στα δόντια μας κτλ. Θα μπορούμε να πηγαίνουμε σε όλα τα γήπεδα που παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. εντός της ελληνικής επικράτειας, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (στο σημείο αυτό ας προσέξει ιδιαίτερα η αριστερή κυβέρνηση γιατί όπως έδειξε στο πρόσφατο δημοψήφισμα δυσκολεύεται να κατανοήσει την σημασία αυτών των 2 λέξεων)
Δηλαδή, για ποιο λόγο να εμπλακούμε σε μία τέτοια διαδικασία όταν παραμένει η απαγόρευση μετακινήσεων, ακόμα και όταν μιλάμε για το διπλανό Καυτατζόγλειο; Δεν έχει μάθει ο κύριος Κοντονής ότι σε ΟΛΕΣ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας; Αν θέλουν να ισχύσουν οι κανόνες της Ευρώπης τότε ας ισχύσουν σε όλα τα θέματα και όχι μόνο σε όσα τους βολεύουν.

Αντίπαλος μας στην υπεράσπιση του αυτονόητου δεν είναι μόνο η πολιτεία. Είναι και τα φερέφωνα της, δηλαδή τα αθλητικά ΜΜΕ που πωλούν εκδούλευση σε τιμές ευκαιρίας και κυρίως τα μέσα που έχουν έδρα το χωριό της Θεσσαλονίκης. Είναι όσοι ανέδειξαν σε τεράστιο θέμα μία κροτίδα που έπεσε στην Τούμπα, μία κίνηση εντελώς ηλίθια και χωρίς κανένα νόημα, στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ για μία ίδια κροτίδα στο ματς Ατρόμητος – Π.Α.Ο.Κ. δεν ακούστηκε τίποτα στην πόλη της Αθήνας.
Είναι όσοι ζουν και επιβιώνουν από τον ενώ επιμένουν να τον συσχετίζουν με ομάδες που βολοδέρνουν σε Β, Γ και Δ εθνική. Είναι οι θιασώτες του κωμικού 33-33-33. Είναι όσοι θέλουν να κρατήσουν τον Π.Α.Ο.Κ. στην μετριότητα και να τον έχουν μικρό για να χωράει στην τσέπη τους.

Αντίπαλος μας είναι και η δικαιοσύνη, αυτή που προφυλάκιζε με τρομερή ευκολία οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. με βασικό στοιχείο κάποιες τηλεφωνικές συνομιλίες που αναφέρονταν σε περιστατικά που ποτέ δεν έγιναν, ενώ στην περίπτωση χονδρού εφοπλιστή-μεγαλοεπενδυτή δεν υπήρξε κάποια προφυλάκιση, παρόλο που εκεί είχαμε τηλεφωνικές συνομιλίες και διαλόγους που μετατράπηκαν σε πράξεις.
Για όλους αυτούς τους λόγους καλούμε τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. να είναι σε εγρήγορση και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.».

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΡΑ 7 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΟΠΑΔΟΥ..!!
Ο μόνος τους σκοπός είναι η ηλεκτρονική φυλακή του ανθρώπου.. Όλες οι κάρτες θα μαζευτούν στην κάρτα του πολίτη κι αν την δεχτούμε θα τους προσφέρουμε στο πιάτο τον απόλυτο έλεγχο των αριθμημένων κεφαλιών μας..
Αντισταθείτε με όποιον τρόπο μπορείτε..!!

Οι φίλαθλοι ξεκίνησαν πόλεμο κατά της κάρτας του πολίτη!!!
ἀσυμπίεστος